Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Van, aki egyedül szokott...

Van, aki egyedül szokott elmenni (jég) korizni? Mennyire ciki?

Figyelt kérdés
Csak egy barátnőm van,aki tud és szeret is,de ő csak ritkán ér rá eljönni velem...
2009. okt. 14. 12:13
 1/7 anonim válasza:
100%

szerintem nem ciki. bár én eddig ugy mentem, hogy egy barátnőmmel, viszont ahogy megérkeztünk, elváltak útjaink, mert egyedül korizni jobb(én jobban szeretek a saját tempómban),mint ott csúszni vki mellett, ráadásul alig lehet érteni,amit a másik mond. tehát én jobban szeretek egyedül korizni. később megkeressük egymást és együtt jövünk el.

esetleg vigyél el vkit,aki még nem tud és tanítsd meg korizni:)

2009. okt. 14. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, úgysem érdekel senkit, te sem azt nézed korizás közben, h ki kivel van? Ha jól érzed magad egyedül, akkor miért ne?
2009. okt. 14. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én szinte mindig egyedül korizok. anyuékkal megyek ki, de egyedül körözök, megyek mint az állat, átbujok kezek alatt, kerülgetem az embereket. Nagyon király :D Ha jönnek barátok (3-an), abból 1 jól tud menni, mint én,a másik 2 totyog szinte, de mindig együtt emgyünk, és hülyéskedünk, a beszólogatós srácoknak intézünk jópofa eséseket :D
2009. okt. 28. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már voltam egyedül, de közben hozzácsapódtam egy szimpatikus társasághoz, mert együtt azért mégis jobb. De szerintem egyáltalán nem ciki.
2009. dec. 20. 20:04
 5/7 anonim válasza:

nem ciki, csak egyedül állati unalmas... menj csak el, érezd jól magad... jó egyedül is, csak nem sokáig fogod élvezni, unatkozni fogsz... inkább társasággal menjél!

jó szórakozást

2010. aug. 19. 12:38
 6/7 anonim válasza:
ha egyedül mész, annak is van előnye:) ismerkedhetsz rengeteg emberrel és utánna már nem kell, hogy egyedül menj ;)
2010. okt. 24. 13:50
 7/7 anonim válasza:
igen. nagyon ciki:S
2011. okt. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!