Van, aki egyedül szokott elmenni (jég) korizni? Mennyire ciki?
Figyelt kérdés
Csak egy barátnőm van,aki tud és szeret is,de ő csak ritkán ér rá eljönni velem...2009. okt. 14. 12:13
1/7 anonim válasza:
szerintem nem ciki. bár én eddig ugy mentem, hogy egy barátnőmmel, viszont ahogy megérkeztünk, elváltak útjaink, mert egyedül korizni jobb(én jobban szeretek a saját tempómban),mint ott csúszni vki mellett, ráadásul alig lehet érteni,amit a másik mond. tehát én jobban szeretek egyedül korizni. később megkeressük egymást és együtt jövünk el.
esetleg vigyél el vkit,aki még nem tud és tanítsd meg korizni:)
2/7 anonim válasza:
Nem ciki, úgysem érdekel senkit, te sem azt nézed korizás közben, h ki kivel van? Ha jól érzed magad egyedül, akkor miért ne?
3/7 anonim válasza:
én szinte mindig egyedül korizok. anyuékkal megyek ki, de egyedül körözök, megyek mint az állat, átbujok kezek alatt, kerülgetem az embereket. Nagyon király :D Ha jönnek barátok (3-an), abból 1 jól tud menni, mint én,a másik 2 totyog szinte, de mindig együtt emgyünk, és hülyéskedünk, a beszólogatós srácoknak intézünk jópofa eséseket :D
4/7 anonim válasza:
Én már voltam egyedül, de közben hozzácsapódtam egy szimpatikus társasághoz, mert együtt azért mégis jobb. De szerintem egyáltalán nem ciki.
5/7 anonim válasza:
nem ciki, csak egyedül állati unalmas... menj csak el, érezd jól magad... jó egyedül is, csak nem sokáig fogod élvezni, unatkozni fogsz... inkább társasággal menjél!
jó szórakozást
6/7 anonim válasza:
ha egyedül mész, annak is van előnye:) ismerkedhetsz rengeteg emberrel és utánna már nem kell, hogy egyedül menj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!