Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki ha egy fiú, ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha egy fiú, ilyen korban fiú létére szokott sütni ill. főzni? :/ 12/f

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 16:29
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
szivesen orokbe fogadnalak :D 21L
2012. júl. 18. 16:57
 22/35 A kérdező kommentje:

omlós keksz recept:

hozávalók:

250 g liszt

100 g enyhén puha vaj

100 g porcukor

csipet só

2 tojás

1. A tészta hozzávalóit egy tálba mérjük és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Gombócot formázunk belőle és celofánba csomagoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Sütőpapírral bélelünk kb 2-3 tepsit.

2. Ha letelt az idő, elővesszük a tésztát és lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Kiszúrókkal formákat szaggatunk a kinyújtott tésztából, díszítés gyanánt kisebb kiszúrókkal mintát nyomunk rájuk, majd a sütőpapíros tepsire tesszük és sütőbe toljuk. 10-12 percig, vagy picit tovább sütjük. Ha a széleinél kezd pirulni, akkor már jó, ki kell venni, nehogy megégjen.

2012. júl. 18. 16:58
 23/35 anonim válasza:
koszi :)))
2012. júl. 18. 17:08
 24/35 anonim ***** válasza:

Hol élsz te, ember? Miért ciki? A leghíresebb szakácsok mind férfiak! Én is imádok sütni főzni!

13/f

2012. júl. 18. 17:38
 25/35 anonim ***** válasza:
Nem! En imadom, ha egy srac nem hal ehen, ha nincs otthon az edesanyja! Onallobb vagy, es imadom, ha egy srac jokat foz! Pl. Aki most tetszik fiu (imadom, de meg nem jarunk) tud pizzat, palacsintat stbt csinalni, es imadom ezert! 18 eves lany vagyok, es en mondom hogy kesobb csak jol fogsz jarni ezzel a tudassal!:)
2012. júl. 18. 17:59
 26/35 rejtőke válasza:

Neeeem!!! Imádnám! Egy srác aki tud sütni-főzni!!! Áááááá!

Elolvadnék az tuti :) 15L

2012. júl. 18. 18:03
 27/35 A kérdező kommentje:
oké....meggyőztetek:)
2012. júl. 18. 18:10
 28/35 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki tud valamit csinálni az sosem ciki...

Nem ciki ha az ellenkező neműeknek egy-egy megrögzött "szokását" átveszed, te is tudod..

gondolok ez alatt pl arra, hogy egyáltalán nem ciki, ha egy pasi tud főzni, vagy ha egy csaj tud kocsit szerelni...CSAK ELŐNY:D

Én is szeretek főzni, meg állítólag tudok is, de nem rég a 12 éves öcsém elment a Balatonra pár napra..majd visszajött és olyan kapros lángost készített a családnak, hogy tátva maradt a szám..szégyelltem is egy kicsit magamat:"D...(Balatonon tanulta a receptet)

Őrizd meg ezt a jó szokásod, a bnőd nagyon fog ennek örülni;)

16/L

2012. júl. 18. 18:53
 29/35 anonim válasza:
Szeritem egyáltalán nem ciki, de a haverjaid lehet, hogy annak találnád, úgyhogy nekik ne reklámozd.:D De majd eltelik 2-3 év, aztán majd irigykednek, hogy mennyire imádnak ezért a csajok.;)
2012. júl. 18. 20:27
 30/35 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Ez nagyon jó és hasznos :)
2012. júl. 18. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!