Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha egy fiú, ilyen korban fiú létére szokott sütni ill. főzni? :/ 12/f
omlós keksz recept:
hozávalók:
250 g liszt
100 g enyhén puha vaj
100 g porcukor
csipet só
2 tojás
1. A tészta hozzávalóit egy tálba mérjük és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Gombócot formázunk belőle és celofánba csomagoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Sütőpapírral bélelünk kb 2-3 tepsit.
2. Ha letelt az idő, elővesszük a tésztát és lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Kiszúrókkal formákat szaggatunk a kinyújtott tésztából, díszítés gyanánt kisebb kiszúrókkal mintát nyomunk rájuk, majd a sütőpapíros tepsire tesszük és sütőbe toljuk. 10-12 percig, vagy picit tovább sütjük. Ha a széleinél kezd pirulni, akkor már jó, ki kell venni, nehogy megégjen.
Hol élsz te, ember? Miért ciki? A leghíresebb szakácsok mind férfiak! Én is imádok sütni főzni!
13/f
Neeeem!!! Imádnám! Egy srác aki tud sütni-főzni!!! Áááááá!
Elolvadnék az tuti :) 15L
Szerintem ha valaki tud valamit csinálni az sosem ciki...
Nem ciki ha az ellenkező neműeknek egy-egy megrögzött "szokását" átveszed, te is tudod..
gondolok ez alatt pl arra, hogy egyáltalán nem ciki, ha egy pasi tud főzni, vagy ha egy csaj tud kocsit szerelni...CSAK ELŐNY:D
Én is szeretek főzni, meg állítólag tudok is, de nem rég a 12 éves öcsém elment a Balatonra pár napra..majd visszajött és olyan kapros lángost készített a családnak, hogy tátva maradt a szám..szégyelltem is egy kicsit magamat:"D...(Balatonon tanulta a receptet)
Őrizd meg ezt a jó szokásod, a bnőd nagyon fog ennek örülni;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!