Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk többsége miért szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk többsége miért szereti az ilyen kinézetű lányokat? (kép)

Figyelt kérdés

Miért rohannak az ilyen lányok után,és tartják "cukinak" őket?Nem rosszindulatból,de komolyan nem értem,hogy miért van az,hogy rá se bagóznak egy természetesebb,szolidabb külsejű lányokra. Az ilyenekre gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az ilyeneket meg vagy észre se veszik,nemhogy járjanak velük,vagy lenézik őket:

[link]

[link]

[link]

[link]

A belsőtől most vonatkoztassunk el. Még csak azt se lehet mondani,hogy ez nem így van. Mindenhol eddig ezt láttam,és ez az én tapasztalatom is,hogy ha visszahúzódó,ha nem,az utóbbi típust nem nagyon veszi észre senki,vagy csak lenézően beszólogatnak nekik,pedig szerintem ők se bányarémek.A másik külső meg ha normális a lány,ha plázacica,akkor is nagyobb sikert arat a fiúk körében.(egyébként azért kérdezem,mert előzőleg is ez volt a tapasztalatom,mivel az utóbbiakra jobban hasonlít a stílusom,és nem is szeretnék "mű" lenni,de nem bírtam ki,hogy ne csináljak egy kis "tesztet" múltkor,hogy pár napig ilyen,pár napig olyan vagyok,de csak a külsőn változtattam,nem volt nagy színészkedés(képekből merítettem ötletet),és ez lett az eredmény elég egyértelműen,akár helyes,akár kevésbé helyes srácokról volt szó.) Valaki világosítson már fel,miért van ez,és mi az az óriási különbség,ami miatt az első típus a "jobb".

2012. júl. 18. 11:46
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Az első csoport szerintem ilyen műr**bi, pont neked kéne letojnod a nyomulós azaz a műr**bikre hajtó fiukat...(legalábbis szerintem) Egyébként meg nekem az a szelidebb lányok jönnek be, sokkal jobban kilehet velük jönni.
2012. júl. 18. 16:06
 22/27 anonim ***** válasza:

ez egy ratyi kérdés már megbocsáss, a 2. csoportban fullos csajok vannak, ha ilyenek lennének akiket a többség leszar, akkor arany világ lenne...

az elsőbe is szépek vannak, de hogy válaszoljak a kérdésedre, az első csoportban levő lányok adnak magukra, és az nagyon számít egy lánynál, egy kis odafigyelés egy "soha semmikor" kategóriájú csajt képes "bárhol bármikor" kategóriába emelni, csupán jól kell eltalálni a dolgokat

2012. júl. 18. 16:29
 23/27 anonim ***** válasza:
54%

Ezek többsége jól néz ki de kicsit ostobán is. Olyan nagyképű flegma pic$áknak tűnnek! Egyáltalán nem ezek népszerűek! Csak ezek azt hiszik magukról hogy ők a jók és ezt páran be is veszik akik aztán adják alájuk a lovat!

Az első csajnak szép a haja és a mellei valószínűleg dugható is, és az arca se csúnya. Mondjuk nekem a kép miatt ellenszenves mert azt mutatja hogy a gondolkodása beteg, fertőzött! Könnyen bedől ennek a fészbúk stílusnak. A cici kirakása oké, de a beállítás nagyon ellenszenves.

Második: Béna napszemüveg drága de ostoba pic$ás kiegészítők amiket ő biztos tök menőnek gondol, pedig inkább bénák.

Az orrpirszingje se nyerő és a kézjel is tanult mint a majmoknál, mivel gondolom fogalma sincs hogy miért ezt mutogatja, bár jobb mintha a középső ujját mutatná. A haja szép nőies az arca is rendben van de a kisugárzása elég defektes.

Harmadik: Csücsörítő fészbúk pofa amitől minden jóérzésű ember a falra mászik. Vastag keretes hülíe szemüveg szolgál arra hogy egyedivé próbálja tenni a nyilvánvalóan beteg és bizonytalan személyiségét, de nem jön össze mert az ilyenekkel is dunát lehet rekeszteni! A haja szép és a pofija is az lehet bár a vakolás nyoma elég feltűnő.

Szintén ostoba fészbúkos beállítás. Az ilyen csajnak nem érdekelne a lelke csak a teste.

Negyedik: Aranyos és helyes arcú lány feltehetőleg szép nőies-lányos izgató testtel. Ez a csaj biztos farokállítóan szexi lehet a jelen háló szerelésében. A kép beállítása egész jó, de megint ott az akézjel, de minek?

Ez a csaj érdekelne mert bár naív kislánynak tűnik, amellett nagyon szexi és tuti hogy isteni lehet leteperni őt!

Ötödik: Szép csaj undorító csücsörítős fészbúk tálalásban, ami elég jelentős agykapacitás korlátozásra utal. A teste hasonlóan az előzőéhez szexi és dugnivaló, de kétlem hogy megpróbálnék értelmet verni a fejébe, túl macerásnak találnám.

Hatodik és utolsó: Rusnya ló pofája lehet enélkül a fészbúk "hülyearc" nélkül is, de a cicijével és a testével is biztos ellennék! A haja szép a frizurája xar, és az a szájpirszing nagyon tré. Mintha bibircsók lenne csak csillog.

Második kör:

Első: Aranyos helyes lány. Szép átlagos frizura átlagos de normális öltözet normál kép. Az otto katalógus jellege miatt max a szex érdekelne a csajból, de lehet hogy férreismerem és amúgy igazi istennő, bár a kisugárzásból nem ez jön le. Inkább az a szabály és szokáskövető jókislány fajta lehet. Mellesleg érettebb és idősebb is lehet mint az előző garnitúra!

Második: Jó kis cicis csaj klasszikus semmitmondó szép arc szép haj. Nekem ez túl címlapos. Sokkal szebb és egyedibb csajok vannak egy a Keleti Pályaudvar kiragadott 1 perc csúcsidejében!

Harmadik: Na ez már valami. Szép nőies blúz fehér tisztaságot és nőiességet sugárzó kivitelében és a fenséget sugalló erős napfényfürdőben. A haja laza de szép az arca helyes és a mosolya is kedves. Ellenben nem sportos és a kivágásai ellenére nem is szexi, főleg hogy egy ilyen ruhához ekkora mellhez még egy erősebb fazonú melltartót is felvett.

Negyedik: Sablonos címlapos filmes szépség, aki amúgy átlagos is. Kicsit unalmasnak tűnik. Semmi izgalom semmi extra nincs a tekintetében még ígéretnek sem!

Ha csak ez lenne a választék amit te itt felsoroltál akkor bajban lenne a világ! A te látókörödre is ráférne már egy kis szélesítés!

Olyan képeket linkeltél amit a szennymédia próbál lenyomni az emberek torkán, de az utca ennél sokkal jobb szebb és izgalmasabb nőket tartogat!

Mondjuk nekem a lazább elevenebb csajok jönnek be. Olyanok mint:

Princess Presley

[link]

Little Liza

[link]

[link]

Kit zavar hogy erotikus képeik vannak ha egyszer ilyen szép nőies tartású szexi csajok ezek: [link]

Andrea Rincon

[link]

[link]

[link]

[link]

Little Caprice

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bianca Beauchamp (de kisebb mellekkel kéne)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Meet Madden:

[link]

[link]

[link]

Kayla Banks:

[link]

Vagy egy ilyen gyönyörű kis vörös:

[link]

És kinek nem kéne egy ilyen kis 18 éves?:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 18. 23:08
 24/27 anonim ***** válasza:

1: napi pózer r!bi

2: önelégűlt r!bi /pláza biccs

3: "anus mouthus" , wanna be cute 3,5cm hőszigetelő kültéri vakolattal r!bi

4: füves, piás "öccá forintos" r!bi

5: facebook "flegmaah" r!bi

6: tükör hobbit flegma r!bi

------

1: teljesen okés

2: kicsit gonosz a tekintete olyan "látod milyen szép vagyok te csendes dagi lány aki mindig a hátsó sorban ült"

3: meeh....

4: okés

20/F satisfied? :)

2012. júl. 18. 23:17
 25/27 anonim ***** válasza:

tegnap 23:17

Ha ez egy 500 Ft-os ribi lenne akkor nekem már 10 lenne belőlük! Azért ennyire durva következtetést nem lehet levonni a képekből. Lehet hogy hülyék de nem biztos hogy emberileg is hulladékok, vagy menthetetlenek!!!

2012. júl. 19. 21:30
 26/27 anonim ***** válasza:

Pontosan, igaza van a utolsónak. Kinézet alapján nem lehet semmit megállapítani a másik belsőjéről.

Bírom ,amikor nagyon nagy tapasztalattal bíró emberek kinézet alapján meghurcolják a másikat, mondván ők nagyon tudják és ők az értelmes, szerény stb kategóriát képviselik.

A másik: még azt is bírom, amikor valaki leírja, ohgy ő csendes, okos, szerény, jól nevelt stb, de X meg Y r*banc, k*rva mert jól néz ki. Nem hiába vannak egyedül a csendes, okos, jól nevelt stb lányok és fiúk, mert mint látható defektesek és a kutyának sem kellenek.

2012. júl. 20. 07:30
 27/27 anonim válasza:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@simpleattractionsecrets.flawlessconfidence.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache Server at www.simpleattractionsecrets.com Port 80

2013. aug. 3. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!