Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk többsége miért szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk többsége miért szereti az ilyen kinézetű lányokat? (kép)

Figyelt kérdés

Miért rohannak az ilyen lányok után,és tartják "cukinak" őket?Nem rosszindulatból,de komolyan nem értem,hogy miért van az,hogy rá se bagóznak egy természetesebb,szolidabb külsejű lányokra. Az ilyenekre gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az ilyeneket meg vagy észre se veszik,nemhogy járjanak velük,vagy lenézik őket:

[link]

[link]

[link]

[link]

A belsőtől most vonatkoztassunk el. Még csak azt se lehet mondani,hogy ez nem így van. Mindenhol eddig ezt láttam,és ez az én tapasztalatom is,hogy ha visszahúzódó,ha nem,az utóbbi típust nem nagyon veszi észre senki,vagy csak lenézően beszólogatnak nekik,pedig szerintem ők se bányarémek.A másik külső meg ha normális a lány,ha plázacica,akkor is nagyobb sikert arat a fiúk körében.(egyébként azért kérdezem,mert előzőleg is ez volt a tapasztalatom,mivel az utóbbiakra jobban hasonlít a stílusom,és nem is szeretnék "mű" lenni,de nem bírtam ki,hogy ne csináljak egy kis "tesztet" múltkor,hogy pár napig ilyen,pár napig olyan vagyok,de csak a külsőn változtattam,nem volt nagy színészkedés(képekből merítettem ötletet),és ez lett az eredmény elég egyértelműen,akár helyes,akár kevésbé helyes srácokról volt szó.) Valaki világosítson már fel,miért van ez,és mi az az óriási különbség,ami miatt az első típus a "jobb".

2012. júl. 18. 11:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
legelső képen a csajt ismerem:DXD
2012. júl. 18. 12:17
 12/27 ASOT ***** válasza:

Igazábol nem is értem....

Az elsők:

1. fiatalok, de nem rondák.

a másikba sorolandók meg sokkal szebbek..és pár évvel idősebbek de sokkal szebbek....

2. at választanám..

2012. júl. 18. 12:37
 13/27 anonim ***** válasza:
4%

Pofonegyszerű a válasz, amit eddig senki nem tudott megválaszolni itt.

Az elsőben azok a lányok vannak, akikben van egy kislányos báj és ez a férfiak számára már az ókorban is vonzó volt (olvass utána). Ma is. Különböző tanulmányok vannak arra, hogy bizony a kislányos báj kell.

A második kategóriában nincs meg ez a báj. Egyik-másiknak az arca még férfias is (csontozata, homloka).

Na ezért! Egy nő legyes bájos, amihez a törékenység is társul. Ne legyen drabális állat, széles vállakkal meg robotpofával.

2012. júl. 18. 12:55
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
a második kategória az, amihez sok pasi úgy áll hozzá, hogy "ennél semmi esélyem, egy ennyi idős ilyen csajnak már ÚGYIS van partnere", s ezt a hozzáállást az élet 95%-ban igazolja is. 20 ilyen csajból 19 már foglalt.
2012. júl. 18. 13:27
 15/27 ASOT ***** válasza:
13:27-es! Az is nagyon igaz!
2012. júl. 18. 13:29
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét csoportban nagyon szép lányok vannak. Amit Te szolidnak nevezel, azok a képek is profik, nem a 'valóságból' kiragadott csajok. Ha értitek mire gondolok...
2012. júl. 18. 14:02
 17/27 anonim ***** válasza:
nemtom de nekem a 2. csaj jobban bejön
2012. júl. 18. 14:27
 18/27 anonim ***** válasza:
13-asnak biztos a vízilabda válogatott honlapjára mutatott a link.
2012. júl. 18. 14:39
 19/27 anonim ***** válasza:

mi??? a 2. rétegbe lévők még dögösebbek meg aranyosabbak is!

:D

Meg én tartok az ilyen kemény menő csajoktól szal inkább a visszahúzódóbbra voksolok/próbálkozom

f18

2012. júl. 18. 15:06
 20/27 anonim válasza:
2. csoport a nyerő ! nekem legalább is
2012. júl. 18. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!