Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy nagyapám korú embernek, hogy engem
egyáltalán nem érdekel?
Figyelt kérdés
Ahol dolgozom van egy biztonsági őr 65 éves. Mindenki szereti és jókat dumál vele, én úgy tekintek rá mint egy nagyapára. Mindig udvarolgat nekem, de én nem vettem soha komolyan, azt hittem csak poénkodik. Mondjuk az mindig zavart h feltűnően megbámulta a mellem vagy a fenekem. De gondoltam ő ilyen mindenkivel csak egy viccel öreg úr. Tegnap odajött hozzám és elmondta h ő szerelmes belém és hogy várja a választ mit mondok, mert ő nagyon oda van értem, alig várja h menjek dolgozni, ha nem megyek h hiányzok meg ilyenek....én még akkor is csak mosolyogtam mint mindig nem természetesen azt hittem csak viccel. Később odajött és megint jött ezzel a szöveggel és rájöttem h ő komolyan gondolja, annak ellenére h én 26 vagyok ő majd 40 évvel idősebb, sőt tudja h férjnél vagyok és látásból ismeri is....Egyszerűen szóhoz sem jutottam, mert eddig nagyon kedveltem mint úgy mintha a nagyapám lenne. Hogy mondjam meg neki kíméletesen hogy nem érdekel? Nem is tudom egyáltalán hogy juthatott ilyen az eszébe. Ja és azt mondta modern világban élünk és hogy milyen izgi lenne h titokban találkozgatnánk, mert ő mindent megoldana h ne derüljön ki. Ma vissza gondolva a dolgokra olyan dühös vagyok rá!!! eddig nagyon kedveltem, de ezek után már dolgozni sem akarok menni nehogy találkozzak vele. Amikor ezt mondta, én azt mondtam rá hogy nagyon szeretem a férjemet (friss házasok vagyunk) és épp a baba tervezésbe akarunk belevágni és ezzel mindent elmondtam. De nem ő ezek ellenére csak mondta a magáét h milyen jó lenne h őt egy fiatalabb ölelné át meg ilyenek!!! a hideg ráz!!! Soha semmi okot nem adtam neki arra h ő így érezzen. Holnap megyek dolgozni és azt mondta tegnap h várja a válaszom. Mondom tegnap még úgy voltam vele hogy nem akarom megbántani és kigondolom h hogyan mondjam meg neki finoman h mégis hogy gondolta, mert mindenki itt bent nagyon bírja és én is jókat beszélgettem mindig vele, de ma már úgy vagyok vele hogy már nem is kedvelem mint eddig, sőt dühös vagyok h egyáltalán hogy hozat mégis ilyen helyzetbe??? (ma ez jutott eszembe róla: vén kéjenc) Szerintetek h megyek csak mondjam azt hogy nem, ne is nyomuljon? vagy hogy mondjam h kíméletes legyek? mert azt is mondta ha vissza utasítom akkor biztos szomorú lesz és összetörik a szíve, de természetesen továbbra is barátok maradunk és megadjuk egymásnak a tiszteletet. De akkor is olyan kínos ez az egész, nem voltam még ilyen helyzetben. Bocs kicsit hosszúra sikeredett! :)
Áá, hát balhét nem akarok, már említettem neki h mindig bókolgat, de ő csak mosolyog rajta, szintén nem veszi komolyan mivel 65 éves. Szóval még csak nem is féltékeny vagy ilyesmi...egyértelműen soha nem lépnék le egy 40 évvel idősebb férfival akinek egyidős velem az unokája és lassan már dédunokája lesz....
2012. júl. 18. 11:43
12/17 anonim válasza:
jah, hát nem is, de majd békén hagy ha elhidegülsz tőle, és ne legyél lelkiismeretes, mert akkor nem fog békén hagyni
2012. júl. 18. 11:59
13/17 A kérdező kommentje:
Megpróbálok nem lelkiismeretes lenni, csak mondom én ilyen típusú ember vagyok. Már bánom h tegnap nem vágtam rá rögtön hogy egyértelműen nem és felejtse el a dolgot. Gáz, de még én érzem magam rosszul emiatt. Mindegy nem kertelek megmondom neki h nem.
2012. júl. 18. 12:31
14/17 anonim válasza:
Egy férfi 65 évesen is férfi, és ugyanúgy tetszhetnek neki a szép nők mint 40 évvel ezelőtt, és biztos hogy szerelmes is lehet.
A realitásérzéke lehet hogy már elhagyta, de a szerelmesek hülye dolgokat csinálnak.
Mondd neki hogy ez neked nagyon kellemetlen és hogy ezeregy dolog áll kettőtök között, és legfőképp az hogy te mást szeretsz. Sajnálod hogy ezt kell hallania de visszautasítod az ajánlatát és kéred hogy őrizze meg a saját méltóságát és a te becsületedet is azzal hogy ezt nem hozza szóba többet!
Nyilván ezután kerülni fogod, mert kellemetlen lesz, de ha elég értelmes az ember és te is fel tudod másképp fogni akkor talán rendeződik a viszony és nem kell munkahelyet váltanod.
29F
2012. júl. 18. 17:46
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólás! Egyébként értelmes, intelligens ember és remélem jól fogja kezelni a visszautasítást! Senkinek nem mondtam a kollégáim közül, nehogy véletlenül is vissza mondják neki, mert hát egy helyen dolgozunk, mindenki szereti és szokott beszélgetni vele. Nagyon kerülni nem tudom mert hát ott dolgozom és akaratlanul is találkozom vele. Kínos lesz az biztos.
2012. júl. 18. 19:02
16/17 anonim válasza:
tegnap 19:02
Legyél megértő és kedves! Ettől ugyan mégjobban beléd fog zúgni mert sokkal értékesebb egy megértő és kedves ember, de egyben jobban is fog tisztelni és így sanszosabb hogy a több figyelem mellett tiszteletben is fogja tartani a kérésedet!
2012. júl. 19. 21:27
17/17 A kérdező kommentje:
Megértő leszek természetesen vagyis megpróbálok az lenni. Ma tudtam meg az egyik kollégától, hogy rengeteg nője volt már így 65 évesen is nyomul ezerrel...állítólag egy másik kolleginámnak (aki kb. 10 évvel idősebb nálam) is felajánlotta hogy legyenek szeretők. Csak az a durva h meglátnátok hogy néz ki ki sem néznétek belőle h ilyen. Ez a nagy pocakos, nagyobb darab szemüveges ember, ősz hajjal...normális nagyapa kinézetű...oké hogy férfi meg minden, de akkor is kicsit magába nézhetne...Teljesen ledöbbentem amikor monda a kolléga h pár hónapja arra a munkatársunkra akaszkodott rá, akinek van férje és gyereke is. Ez az illető azt mondta h azt hallotta róla, hogy világ életében ilyen volt.... Még nem dolgozott azóta, ha minden igaz majd vasárnap lesz ő és akkor tuti egyből jön és letámad majd h na akkor "leszek-e a szeretője mert az olyan izgi" "meg hogy hogy hiányoztam" "meg olyan jó lenne ha őt egy fiatalabb nő ölelné át" meg hasonlók...mindig ezeket mondja....ajjjj olyan dühös vagyok rá hogy ilyen helyzetbe hogy és azt tanácsolta a kolléga h viselkedjek úgy mintha semmi nem történt volna, de hát az azért nem olyan könnyű...eddig oda mentem hozzá beszélgetni, most már tuti nem fogok hogy ilyeneket mondott...teljesen megváltozott róla a véleményem, félre ismertem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!