Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van joga az embernek ahhoz, hogy úgy utáljon vkit akit nem is ismer? :/
Engem a sulijaimban eddig mindenki gyűlöl(t). Nagyon meg se szólalok, szünetekben vagy egy padon ülök kint vagy ha esik az eső, akkor egy sarokban állok és telefonozok. De órákon senki nem ül mellém, mindig beszólogatnak és állandóan azt hallom, hogy engem minősítenek egymás között. Nem is ismernek. Nem tudják milyen vagyok. Persze így ezek után az ilyen felszínes emberekkel nem igazán van kedvem jó pofizni. Nem vetem meg őket, de nem igazán érdekelnek. Normális barátokat szeretnék. De milyen jogon ítéli el az ember a másikat? Sztem mindenki egyforma, nem?
17/F
Biztosan van olyan ember,akit ránézésre te sem bírsz.Mindegy, hogy csak 5percet láttad, vagy már évek óta.Van olyan, hogy első benyomás.Azon lehet változtatni, ha esetleg nyitsz a másik felé, vagy egyáltalán érdekel ő téged.
Én is utálok pár embert a volt osztályomból és örülök, hogy a legtöbbet érettségi óta nem láttam ne aggódj :)
Én is így voltam középsuliban végig, hát istenem...utáljanak ha ettől jobb nekik :D Amúgy szerintem nem utálnak csak nem ismernek, nem tudnak veled mit kezdeni és hát valakit utálni is kell így rád esett a választás :D Én semmit sem csináltam, elviseltem és ennyi. Most meg már kit érdekel mi volt x éve :)
24/L
"de nem igazán érdekelnek". itt a bibi. eleve tojsz a fejükre, meg sem akarod ismerni őket te sem. (nem azt mondom, hogy feltétlenül mindenkit meg kell akarni ismerni, de biztos van pár ember, aki érdemes lenne rá). így nekik nincs más választásuk, mint abból ítélni, ahogy viselkedsz. és a viselkedésedből az jön le, hogy te túl jónak tartod magad ahhoz, hogy leereszkedj hozzájuk, hiszen mindig egyedül vagy. miért nekik kéne érdeklődniük irántad?
te is elítéled őket, pedig nem is ismered őket. úgyhogy ez kölcsönos.
én középsulis koromban nagyon félénk, visszahúzódó voltam, nem nagyon szóltam szintén senkihez. egy idő után mondta valaki, hogy mindenki azt hiszi egy beképzelt, felvuvalkodott, elkényeztetett liba vagyok, aki nem érdemesíti a környezetét arra, hogy szóba álljon velük. ez igazán távol állt tőlem és megdöbbentett, hogy ezt gondolják rólam csak azért, mert nem nagyon beszélgetek. úgyhogy igyekeztem változtatni a hozzáállásomon és minden jóra fordult.:) kívánom ezt neked is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!