Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a mellem. Hogy fogadjam el magam?
inkább legyen pici melled, mint hogy lógjon :)
nekem nincs nagy mellem, de meg van ereszkedve és 22 éves vagyok gyűlölöm magam ez miatt és folyamatosan a megoldást keresem, hogy szerezhetnék rövid idő alatt annyi pénzt, hogy plasztikáztassam, mert idegileg már ki vagyok...
ezzel kelni és ezzel feküdni nem bírom már..
nem tudok felvenni egy csinos pánt nélküli felsőt anélkül, hogy ne kelljen felvennem egy kényelmetlen pánt nélküli melltartót :S..
nem szívesen ismerkedem és engedek közel magamhoz férfiakat, mert tudom, ha egyszer oda kerül a sor, hogy majd meglátnak meztelenül akkor szégyellni fogom és takargatni a mellem, mert eddig ezt csináltam ez által a szexuális életem borzasztó ami nem is létezik már csak az álmaimban:/...
Nem rád zúdítani szerettem volna a problémámat, csak elmondani! ráébreszteni arra, hogy mindegy hogy kicsit vagy nagy, amíg feszes addig nincs vele gond és örülj neki, hogy olyan és ápold, hogy az is maradjon (bár ezt nem írtad milyen ) de gondolom nem lóg ....
szóval fel a fejjel!!!
4# Ezt a baromságot ki mondta neked!?
A külsővel lehet a célkeresztbe kerülni, ahonnan később majd a belső veszi át a szerepet...
Na, kis- és nagymellű lányok lehet megnyugodni, mindenkinek megvan a megfelelő párja, csak meg kell találni! Az viszont tényleg igaz, hogyha áll a cerka és akció van, akkor nem fogok felöltözni és hazamenni dolgom végezetlenül, mert a lánynak ilyen-olyan a melle...
Ha nem hiszitek, próbáljatok ki...! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!