Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én utálom ha ezt csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én utálom ha ezt csinálja?

Figyelt kérdés

Utálom ha a pasim bekapja az alsó ajkam meg megharapja. így is sokszor kisebesedik. én ezt fájdalmasnak tartom, nem élvezetesnek

meg ha a lábfejemet, lábujjaimat akarná puszilgatni

azt még elviselem hogy fogdossa ha mindenáron ezt akarja, de csikis is vagyok, meg szégyenlem is a lábam

más is van így?

ha szólok hogy nem akarom mindig azzal jön hogy dehát az előző barátnői engedték...

igen csak én nem vagyok ők

2012. máj. 31. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Mekkora bunkóság azzal jönni, hogy az előző barátnői engedték neki... ha szorult volna bele egy kis intelligencia, akkor ki se mondaná ezt, ha már olyan buta, hogy egyáltalán eszébe jut ilyen hülyeség. Én biztos azt mondanám neki, hogy akkor menjen hozzájuk és csinálja nekik! Ha veled van, akkor a te kedvedre tegyen és tartsa tiszteletbe, hogy te mit szeretnél. Gondolom ez fordítva is működik, akkor meg jogos elvárás lehet a részedről, hogy ne tegyen olyat, ami neked kellemetlen.
2012. máj. 31. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenki más, valaki engedi és élvezi valaki meg nem. Ezt kéne a párodnak elfogadnia, és már itt az a gond hogy a régi barátnőire gondol és nem rád.
2012. máj. 31. 12:29
 3/6 Diavolino44 ***** válasza:

Szerintem is a legnagyobb parasztsag a volt noivel jonni!

Orditsd le a hajat. Ne gondolja h veled mindent lehet!

2012. máj. 31. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Én monjuk az ajakharapdálást csípem, de ez a lábdolog azét elég bizarr :)

Igazából inkább az a gáz, ahogy reagál. "mindig azzal jön hogy dehát az előző barátnői engedték... " ---Én felvilágosítanám a helyedben, hogy te nem az elző barátnői vagy, hanem a jelenlegi és ha lehet akkor ne hasonlítgasson az exeihez, mert bunkó dolog.

2012. máj. 31. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyi...ki is mondtad, hogy te nem vagy ők...én is mindig ezt mondom ;) Teljes mértékben megértelek! Ha nem szeretnél valamit, vagy nem esik jól, akkor ne hagyd és ezt neki is meg kéne értenie! :S Ha meg annyira tetszett, hogy a volt női minden sz*rt megengedtek, lehet menni .. :)
2012. máj. 31. 12:41
 6/6 okoska31 ***** válasza:

kezd el harapni a farkát, és amikor tiltakozik közöld vele ugyanazt, amit ő mond neked a tiltakozásodra.

Előbb-utóbb vagy kapcsol, hogy akkor kölcsönösen nem, vagy tiszta sebek lesztek mindenhol....

2012. máj. 31. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!