Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom ha ezt csinálja?
Utálom ha a pasim bekapja az alsó ajkam meg megharapja. így is sokszor kisebesedik. én ezt fájdalmasnak tartom, nem élvezetesnek
meg ha a lábfejemet, lábujjaimat akarná puszilgatni
azt még elviselem hogy fogdossa ha mindenáron ezt akarja, de csikis is vagyok, meg szégyenlem is a lábam
más is van így?
ha szólok hogy nem akarom mindig azzal jön hogy dehát az előző barátnői engedték...
igen csak én nem vagyok ők
Szerintem is a legnagyobb parasztsag a volt noivel jonni!
Orditsd le a hajat. Ne gondolja h veled mindent lehet!
Én monjuk az ajakharapdálást csípem, de ez a lábdolog azét elég bizarr :)
Igazából inkább az a gáz, ahogy reagál. "mindig azzal jön hogy dehát az előző barátnői engedték... " ---Én felvilágosítanám a helyedben, hogy te nem az elző barátnői vagy, hanem a jelenlegi és ha lehet akkor ne hasonlítgasson az exeihez, mert bunkó dolog.
kezd el harapni a farkát, és amikor tiltakozik közöld vele ugyanazt, amit ő mond neked a tiltakozásodra.
Előbb-utóbb vagy kapcsol, hogy akkor kölcsönösen nem, vagy tiszta sebek lesztek mindenhol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!