Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom és szeretem egyszerre. Ez szerelem?
Őszintén szólva szerintem nem az, de egyszerűen nem tudok dűlőre jutni... Van egy srác (osztálytársam) akit 2 évvel ezelőttig észre sem vettem, aztán a tanár melléültetett. Először szörnyen gyűlöltem, hatalmas egója van, okoskodik, 1000 hobbit űz a tanulás mellett mégis szinte kitűnő... Aztán egy idő után azt vettem észre h folyton miatta morgolódom, úgyhogy elkezdtem keresni benne jó tulajdonságokat is h végre megbékéljek vele. És túl sokat találtam! Rájöttem mennyire figyelmes, segítőkész is titokban, de emellett szörnyen arrogáns.. Hogy lehet valaki ilyen?! Folyton ő jár az eszemben, egyszerűen nem tudom megfejteni, hogy rendelkezhet ennyire egymást kizáró érzelmekkel. Már 2 éve szenvedek miatta és nem javul a helyzet, az érzéseim szétszakítanak.. Már járt valaki hasonló cipőben? Mit csináljak?
Amúgy már játszottam a gondolattal milyen lenne ha járnánk, de tudom hogy nem működne, folyton veszekednénk, az tuti...
Gyűlölök és szeretek, kérded tán, mért teszem ezt?
Nem tudom. Érzem csak. S szertefeszít ez a kín.
Kétezer éves mondatok... érdemes rajta elgondolkodni.
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris.
Nescio, sed fieri sentio et excrucior.
Catullus, ha valaki nem ismerné, NAGYON HÍRES
és tényleg érdemes ezen elgondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!