Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanulás és szerelem egyszerre, nekem nem megy. :/ Mit tegyek?
Én sem tudom összeegyeztetni a kettőt... Amikor van pasi, akkor háttérbe szorul a meló, tanulást, vagy legalábbis én ezt érzem. Sokkal jobban teljesítek, amikor egyedül vagyok, ami teljesen logikus, hiszen akkor több idő jut a tanulásra.
Emiatt én úgy döntöttem, első most a tanulás, úgyhogy nem is keresek komoly kapcsolatot.
Igen, még én gimiben. Ha összejöttem egy csajjal, nem tudtam normálisan odafigyelni semmire. Túlságosan foglalkoztat, hogy mit gondolhat rólam stb. és ezért túl sokat gondoltam rá.
Aztán szakítottak velem, de így magamat ismerve, csak jót tett a főiskolás tanulmányaimnak.
Igaz, hogy döglöm otthon, tanulok és gépezem, gyakorlatilag csak ezt csinálom.
Persze, a szakon baszogatnak rendesen, hogy miért nincs csajom, stb. De hogy őszinte legyek én nem is akarok, majd tanulás után alkatok valamit.
Persze a párkapcsolatra értem, azért szoktam "szórakozni" (ha érted mire gondolok). Csak a hétköznapokat töltöm dögléssel. Meg néha a hétvégémet is rááldozom a tanulásra.
Nem kell senkivel törődnöm, maximum a család dolgaival (néha az is sok). Ráérek én még baromkodni a párkapcsolat című szappanoperával.
csodálom azokat akik a kettőt egyeztetni tudják...kb így csinálják sztem, legalábbis ez az észrevételem: ha hétvége van vagy bulinap(szerda), ki kell rúgni rendesen a hámból, alkoholizálni, csajozni, zülleni...szóval party hard...amivel kielégíted ezeket az igényeid, megvan a heti adagod, elmegy a kedved arra a hétre a bulizástól s aztán csak a tanulásra tudsz koncentrálni
röviden: party hard - work/study hard
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!