Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a mellem. Hogy fogadjam el magam?
utolsó: te nem sz@rozol XD
Am én sztem inkább direkt a legkisebb mellű lányt fogom kinézni magamnak mert kevesebb köztük a beképzelt aránylag :P
f18
2012. júl. 16. 13:10
12/23 A kérdező kommentje:
persze nézd ki azokat, azokkal könnyű , erről beszélek, azok senkinek sem kellenek...
Lehet ami ellen most vagy, más ebbe fog bele szeretni.
Hidd csak el, senki sem a fenekedbe és a melledbe szeret bele, hanem abba, aki vagy valójában. Ő úgy fog szeretni, ahogy vagy.
"Fogadd el magad olyannak amilyen vagy! Hogy akarod, hogy elfogadjon a világ, ha te magadat képtelen vagy elfogadni?.. Én látom, hogy így vagy tökéletes és így vagy gyönyörű! Ahogy egyedi vagy, így vagy szép! A világ csak tükör!.."
2012. júl. 16. 14:11
14/23 A kérdező kommentje:
persze ez így nagyon szép, csak az a baj, hogy nagyon nincs így, nincs a személyiségemmel semmi baj, mégse kellek a kutyának se, így csoda ha depis vagyok? de fontos a külső, a szerelem csak a szép embereknek jár...bennem meg semmi szépség sincs, mégcsak nem is öltözködöm jól, nincs rá...
#10 vok. Nekem nem válaszoltál. Panaszkodsz mindenfélére, de az esély elöl félreállsz?
2012. júl. 16. 14:50
16/23 A kérdező kommentje:
10es, nem Magyarországon élek.
Én a kicsiket szeretem :-)
És sok kollega is. XD
2012. júl. 16. 16:37
Kezdj el sportolni, hogy szép alakod legyen, és akkor senkit észre sem fogja észrevenni ezt a kis "hibádat", mert mindenki a szexi lábaidra fog irigykedni, vagy a tökéletesen lapos hasadra. Még a modelleket is photoshoppolják, akkor miért akarsz te minden porcikádban tökéletes lenni?
Nekem is kicsi a mellem, de irigylésre méltóan szép kerek popsim van. Nem magától lett ám olyan, sokat dolgoztam érte.
2012. júl. 16. 17:09
Kis mell jó mell! Akár szép, akár nem világbajnok szépségű, a párodnak ott, és akkor a legszebb lesz! Többet ártasz magadnak azzal, hogy utálod magad, de ezen változtatni nehéz, míg rá nem jössz, hogy így is bejössz sokaknak. Aki meg azt írta, hogy kis mellűeket választ, mert azok nem beképzeltek, erről beszélt, hogy nincs önbizalmuk, és valszeg sokkal jobb velük a kapcsolat, mint a beképzeltekkel, nem pedig arról, hogy könnyű őket felszedni! Sokkal nehezebb felszedni valakit, akinek nincs önbizalma, mert ellök magától, amint érzi a veszélyét egy kapcsolatnak.
2012. júl. 24. 13:43
Ne mondj ilyeneket,hogy Te senkinek nem kellesz. Ismerek egy lányt, annak nem is kicsi a melle, nem is nagy, csak éppen olyan 1,5 2 cm szőrszálak vannak rajta, van egy kis kancsalsága is, a járásában sincs semmi nőies, és mégis összejött valakivel, olyan szinten,hogy már házasok (legalábbis a facebook adatlapján ez van írva), igaz a srác,akivel összejött az se egy jóképű figura épen, de jól megvannak,boldogok. Tehát Ne írj olyanokat,hogy nincs esélyed, van, de ha azon keseregsz,hogy kicsi a melled, lapos a feneked, közbe semmit nem csinálsz annak érdekében,hogy észrevegyen valaki, így tényleg nem lesz senkid.
2012. aug. 21. 16:14
Kapcsolódó kérdések: