Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el, hogy az exem már mással van?

Figyelt kérdés

tudom, idiótán hangzik a kérdés..szakítottunk, viszonylag jóban maradtunk. nemsokára összefutunk. én már nem békülnék ki vele újra (szerintem ő sem), de mégis a tudat, hogy már mással van, egyszerűen kikészít:S valahogy nem tudom feldolgozni, és nem értem miért...pedig szeretném hogy boldog legyen. nálatok volt hasonló helyzet?

azt ne írjátok, hogy szakítsuk meg teljesen a kapcsolatot, mert ki van csukva. ő volt a mindenem.

2012. jún. 19. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát pedig tényleg csak az lehet a legjobb megoldás. Ha azt érzed hogy ő volt a mindened, akkor szerintem még most is hiányzik nem nem barát... Egyáltalán, miért találkozgattok?

22L

2012. jún. 19. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs is jobb dolog, mint leülni egyszer és vigyorogni egy jót a volt társ új párjával. Amíg meg nem teszi az ember, addig ez egy feszült és megoldatlan kapcsolat, burkolt ellenségeskedés, szívfájdalom... de ha megpróbálod és túl vagy rajta, nagy kő esik le a szívedről, hidd el!
2012. jún. 19. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:

elsőnek igaza van.. másodiknak is, csak ő fura:D

leírtad a megoldás egy részét: "ő VOLT mindenem".. de most már ne legyen semmid.. nincs értelme a döglött kutyát megtartani.. tedd fel a kérdést, mi a célja a jelenlegi kapcsolatotoknak.. és keresd meg a választ.. (az nem válasz, hogy "barát".. az még céltalan!)

amúgy meg nézz körül a piacon, nézegess, ismerkedj.. nem kell feltétlen párt keresned, csak engedj be új embereket az életedbe:) felüdülés tud lenni:)

és ha neki új valakije van, kérdezd meg, miért foglalkozik még Veled! (a "szeretném ha neked jó lenne" nem elfogadható válasz, elvégre szakítottatok!)

2012. jún. 19. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!