Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el, hogy az exem már mással van?
tudom, idiótán hangzik a kérdés..szakítottunk, viszonylag jóban maradtunk. nemsokára összefutunk. én már nem békülnék ki vele újra (szerintem ő sem), de mégis a tudat, hogy már mással van, egyszerűen kikészít:S valahogy nem tudom feldolgozni, és nem értem miért...pedig szeretném hogy boldog legyen. nálatok volt hasonló helyzet?
azt ne írjátok, hogy szakítsuk meg teljesen a kapcsolatot, mert ki van csukva. ő volt a mindenem.
Hát pedig tényleg csak az lehet a legjobb megoldás. Ha azt érzed hogy ő volt a mindened, akkor szerintem még most is hiányzik nem nem barát... Egyáltalán, miért találkozgattok?
22L
elsőnek igaza van.. másodiknak is, csak ő fura:D
leírtad a megoldás egy részét: "ő VOLT mindenem".. de most már ne legyen semmid.. nincs értelme a döglött kutyát megtartani.. tedd fel a kérdést, mi a célja a jelenlegi kapcsolatotoknak.. és keresd meg a választ.. (az nem válasz, hogy "barát".. az még céltalan!)
amúgy meg nézz körül a piacon, nézegess, ismerkedj.. nem kell feltétlen párt keresned, csak engedj be új embereket az életedbe:) felüdülés tud lenni:)
és ha neki új valakije van, kérdezd meg, miért foglalkozik még Veled! (a "szeretném ha neked jó lenne" nem elfogadható válasz, elvégre szakítottatok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!