Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok mást, csak Őt. Van még egy srác aki nagyon aranyos, sokat beszélünk, néha többet mint mással. Jelezzek neki? Fogadjam el hogy ő talán ő enyhítheti a fájdalmaimat?
Akit szeretek mást szeret. Utálatos és nem fogadja a jeleimet. Nemrég mondtam el neki hogy nagyon szimpatikus, most megkérdezte hogy szerelmes vagyok-e belé?a válaszom az volt hogy igen, nagyon kedvelem.
Lassan 14 éves leszek. Megjegyezném hogy még sose volt párkapcsolatom és sose csókolóztam.
Annyira kétségbeesett vagyok.
Lány vagyok
Eléggé karcsú
Mások szerint csinos vagyok
magamba folyton az érzéseimet
Elöször is mindenképpen tisztázdd le magadban az érzéseidet. Adj magadnak időt, addig ismerdd meg jobban a másik srácot. Ha most összejönnél vele, akkor magadat is és őt is átverheted.
Én is voltam ilyen helyzetbe, elvesztettem mind két fiút. :(
olyan összezavarodott vagyok, nem tudom kinek beszélhetnék erről.
Aki tetszik Patriknak hívják. a másik fiú Gergő
Gerivel viszonylag sok órán ülünk egy padban vagy egymás mellett
nem fogadja a jeleimet. próbálok minél többet érintkezni vele.
nem veszi észre
mindezek előtt már egyszer megpróbáltuk de a hülye nővére miatt nem jött össze, mindenkinek elmondta és nem bírtam a nyomást. kezdeményezzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!