Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mit szerettek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mit szerettek a pasikban? - 16/F

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 11:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szem, belső stb.. de ezt én nem tudom meg magyarázni..:D ne legyen papucs!
2012. júl. 15. 11:51
 12/23 anonim ***** válasza:

Az mit jelent nálatok csajok, h ne legyen "papucs"? Vigyázat, mert ezt a pasik félreértik. Tapasztalat.

Úgy értik, ti akartok papucsok lenni. :DD

2012. júl. 15. 11:55
 13/23 anonim ***** válasza:
Mármint a pasi mellett, amolyan kis ideteszem-odateszem papucs lányok, akivel a pasi bármit megtehet, dirigálhat neki. :D
2012. júl. 15. 11:55
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a "ne legyen papucs" azt jelenti, hogy legyen egyenrangú társ.

Csajban se jó a "papucs", nem fogják megbecsülni. Egyiknek se kell annak lenni.

Bár ha muszáj lenne, választani, akkor már inkább a pasim legyen papucs mint én. :-)

2012. júl. 15. 11:59
 15/23 anonim ***** válasza:

nem úgy hogy ne legyen olyan aki pl.: el akar menni a haverokkal sörözni és a csaj azt mondja hogy nem mehet mert neki (a csajnak) dolga van(vásárolgat) és valakinek otthon kell lenni a kis cszőrcsomóval..

Volt ilyen haverom aki iylen volt..és szakadtam rajta..:D mekkora papucs..:D:D

2012. júl. 15. 12:00
 16/23 anonim ***** válasza:

15. Hát igen. De erre mondom, hogy egyikben se jó. Mert ha a pasi próbálja megtiltani a csajnak, hogy nem mehet ide-oda, a csaj meg engedelmeskedik, lesi minden szavát, hagyja, hogy parancsolgassanak neki, akkor nem is lesz megbecsülve. :D

Mi csajok is kinevetjük az ilyet. :D Bár inkább sajnáljuk. :/

2012. júl. 15. 12:02
 17/23 anonim ***** válasza:

Na engem próbálna meg irányítani..betörném az biztos..:D

15. vagyok..:D

2012. júl. 15. 12:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Volt amúgy egy ilyen barátnőm, csaj ismerős. Amit a pasija mondott neki, szép engedelmesen megcsinálta mindig. Ott is hagyta a pasi, meg is csalta már közben.

És elment egy olyan csajhoz, most azzal van, aki nem is figyel arra, mit kér tőle. :/

2012. júl. 15. 12:04
 19/23 anonim ***** válasza:
15 Akkor te nem vagy papucs csaj. :D
2012. júl. 15. 12:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Azt, hogy pasi...
2012. júl. 15. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!