Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mit szerettek a pasikban? - 16/F
Az mit jelent nálatok csajok, h ne legyen "papucs"? Vigyázat, mert ezt a pasik félreértik. Tapasztalat.
Úgy értik, ti akartok papucsok lenni. :DD
Szerintem a "ne legyen papucs" azt jelenti, hogy legyen egyenrangú társ.
Csajban se jó a "papucs", nem fogják megbecsülni. Egyiknek se kell annak lenni.
Bár ha muszáj lenne, választani, akkor már inkább a pasim legyen papucs mint én. :-)
nem úgy hogy ne legyen olyan aki pl.: el akar menni a haverokkal sörözni és a csaj azt mondja hogy nem mehet mert neki (a csajnak) dolga van(vásárolgat) és valakinek otthon kell lenni a kis cszőrcsomóval..
Volt ilyen haverom aki iylen volt..és szakadtam rajta..:D mekkora papucs..:D:D
15. Hát igen. De erre mondom, hogy egyikben se jó. Mert ha a pasi próbálja megtiltani a csajnak, hogy nem mehet ide-oda, a csaj meg engedelmeskedik, lesi minden szavát, hagyja, hogy parancsolgassanak neki, akkor nem is lesz megbecsülve. :D
Mi csajok is kinevetjük az ilyet. :D Bár inkább sajnáljuk. :/
Na engem próbálna meg irányítani..betörném az biztos..:D
15. vagyok..:D
Volt amúgy egy ilyen barátnőm, csaj ismerős. Amit a pasija mondott neki, szép engedelmesen megcsinálta mindig. Ott is hagyta a pasi, meg is csalta már közben.
És elment egy olyan csajhoz, most azzal van, aki nem is figyel arra, mit kér tőle. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!