Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Ez talán érdekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ez talán érdekes felvetés, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval, egyre többet olvasom az oldalon, hogy a lányoknak miért jönnek be a mai szőrtelenített, kivágott rózsaszín pólós srácok és hát valami ilyesmire jutottam:

Azért keresitek úgymond ezeket a srácokat, mert nem férfit láttok benne, hanem barátot, akivel még pluszban dugcsizni is tudtok. Elpletykálgattok, shoppingoltok, facebookra profilképeket csináltok stb.. ohh és még valami: ők sokkal igényesebbek, mint az átlag, ahogyan azt ti mondani szoktátok.

A végére csak hogy engem ne támadjatok, Én aztán lesz4rom az ilyen srácokat és nem is zavarnak.

Jah meg irigy sem vagyok :D

És persze tisztelet a kivételnek, nem általánosítok.

üdv

2012. júl. 14. 22:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
28 Egyetértek! És amikor ezek a kopaszodó, elhízott, elhanyagolt fiúk bedobják, hogy ők férfiasak.. a másik meg "b.zis"...:/
2012. szept. 13. 08:57
 32/33 anonim ***** válasza:
Mostnézem hogy hülyeséget írtam. Nem meztelen, szőrtelen* :D
2012. szept. 16. 01:44
 33/33 gergő11111111111 válasza:
Én ugyan pasi vagyok, de nem vagyok meleg.Viszont szerintem aki rózsaszín pólót visel az az.Ez nemcsakhogy nem férfias még biber coopy is.A szőr az viszont jó, márha a fején van az illetőnek.
2015. máj. 31. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!