Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ez talán érdekes felvetés, szerintetek?
Szóval, egyre többet olvasom az oldalon, hogy a lányoknak miért jönnek be a mai szőrtelenített, kivágott rózsaszín pólós srácok és hát valami ilyesmire jutottam:
Azért keresitek úgymond ezeket a srácokat, mert nem férfit láttok benne, hanem barátot, akivel még pluszban dugcsizni is tudtok. Elpletykálgattok, shoppingoltok, facebookra profilképeket csináltok stb.. ohh és még valami: ők sokkal igényesebbek, mint az átlag, ahogyan azt ti mondani szoktátok.
A végére csak hogy engem ne támadjatok, Én aztán lesz4rom az ilyen srácokat és nem is zavarnak.
Jah meg irigy sem vagyok :D
És persze tisztelet a kivételnek, nem általánosítok.
üdv
Én írtam, hogy nem "helyes"- ezt csak a magam ízlésére értettem. Csúnyának nem mondanám, nekem arcra más típusok jönnek be, de ennyi. :)
Talán félreérthető volt.
Én nembírnék egy full meztelen sráccal lenni, aki rózsaszín pólóban járkál, gyakorlatilag lányosabb lenne mint én :D De nemis érdekelne, igazából amúgy ez a szőrtelenség engem taszít mert nem egy meztelencsigával akarok lenni hanem egy pasival :D
Amúgy meg van az a szexi szőrcsík ami a köldök alól megy lefelé, hát ha azt valaki leszedi az hülye...az egyik legszexisebb dolog :D
H lehet full meztelen ha van rajta póló? o.O
Am azért egy kis szőrcsík még nem jelenti h szőrősnek nevezhető, pl kuki meg ilyenek is számítanak.
Elég finoman a határt súroló képet linkeltem, de igazából tőlem kérdezheted mi a baja a fene se tudja, hogy női szemmel mi jó rajta. Én, mint fiú nem tekintek az ilyenre egyenrangúként. Szerintem ha 3 napig homokot kéne cipelnie meg döngölnie beledöglene. Ásót, baltát, fűrészt szerintem csak képeken látott.
De akkor egy jobb példa. Volt az az rtl-es sz@rság a valóvilág, abban volt a cristofel vagy cristofer már a franc se tudja :D, na benne mit esztek?
Kérdező: benne semmit, ritka visszataszító figura. Nem néztem, csak amiket olvastam róla.
A másikkal kapcsolatban: hajrá. Míg te a homokot cipeled, addig ezek szépen továbbszaporodnak. :) Ne tekints rá "egyenrangúként", de ha ez kell a csajoknak?
Megértem, ha a te életed. Mellesleg, én sem tekintek egyenrangú Nőként egy kikent-kifejt plázacicára. :)
Én fiúként mondom h ezzel a csávóval semmi gáz nincs, tök átlagos..
a következő lépés a pocakos kövér szőrős kopaszodó vénembernek látszó de valójában nem olyan öreg lenne, nem hiszem h arra vágynának a csajok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!