Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Ez talán érdekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ez talán érdekes felvetés, szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval, egyre többet olvasom az oldalon, hogy a lányoknak miért jönnek be a mai szőrtelenített, kivágott rózsaszín pólós srácok és hát valami ilyesmire jutottam:

Azért keresitek úgymond ezeket a srácokat, mert nem férfit láttok benne, hanem barátot, akivel még pluszban dugcsizni is tudtok. Elpletykálgattok, shoppingoltok, facebookra profilképeket csináltok stb.. ohh és még valami: ők sokkal igényesebbek, mint az átlag, ahogyan azt ti mondani szoktátok.

A végére csak hogy engem ne támadjatok, Én aztán lesz4rom az ilyen srácokat és nem is zavarnak.

Jah meg irigy sem vagyok :D

És persze tisztelet a kivételnek, nem általánosítok.

üdv

2012. júl. 14. 22:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%
Különben van rajta egy póló, meg egy farmer, és fel van fésülve a haja. Kicsit pózol, de nem nagyon tudom bemérni, mi olyan különös a fotón. :)
2012. júl. 14. 23:01
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

Én írtam, hogy nem "helyes"- ezt csak a magam ízlésére értettem. Csúnyának nem mondanám, nekem arcra más típusok jönnek be, de ennyi. :)

Talán félreérthető volt.

2012. júl. 14. 23:02
 23/33 anonim ***** válasza:

Én nembírnék egy full meztelen sráccal lenni, aki rózsaszín pólóban járkál, gyakorlatilag lányosabb lenne mint én :D De nemis érdekelne, igazából amúgy ez a szőrtelenség engem taszít mert nem egy meztelencsigával akarok lenni hanem egy pasival :D

Amúgy meg van az a szexi szőrcsík ami a köldök alól megy lefelé, hát ha azt valaki leszedi az hülye...az egyik legszexisebb dolog :D

2012. júl. 14. 23:05
 24/33 anonim ***** válasza:

H lehet full meztelen ha van rajta póló? o.O

Am azért egy kis szőrcsík még nem jelenti h szőrősnek nevezhető, pl kuki meg ilyenek is számítanak.

2012. júl. 14. 23:09
 25/33 A kérdező kommentje:

Elég finoman a határt súroló képet linkeltem, de igazából tőlem kérdezheted mi a baja a fene se tudja, hogy női szemmel mi jó rajta. Én, mint fiú nem tekintek az ilyenre egyenrangúként. Szerintem ha 3 napig homokot kéne cipelnie meg döngölnie beledöglene. Ásót, baltát, fűrészt szerintem csak képeken látott.

De akkor egy jobb példa. Volt az az rtl-es sz@rság a valóvilág, abban volt a cristofel vagy cristofer már a franc se tudja :D, na benne mit esztek?

2012. júl. 14. 23:22
 26/33 anonim ***** válasza:

Kérdező: benne semmit, ritka visszataszító figura. Nem néztem, csak amiket olvastam róla.

A másikkal kapcsolatban: hajrá. Míg te a homokot cipeled, addig ezek szépen továbbszaporodnak. :) Ne tekints rá "egyenrangúként", de ha ez kell a csajoknak?

Megértem, ha a te életed. Mellesleg, én sem tekintek egyenrangú Nőként egy kikent-kifejt plázacicára. :)

2012. júl. 14. 23:24
 27/33 anonim ***** válasza:
*kifent (és itt én sem a jólápolt nőkre gondolok, azokra, akik ízlésesen öltözködnek, adnak magukra- hanem a szilikon + melír + egy vödör festék + neonrózsaszín csillogó miniruci + 20 centis tűsarkú csili-vili cipő) :))
2012. júl. 14. 23:26
 28/33 anonim ***** válasza:
67%

Én fiúként mondom h ezzel a csávóval semmi gáz nincs, tök átlagos..

a következő lépés a pocakos kövér szőrős kopaszodó vénembernek látszó de valójában nem olyan öreg lenne, nem hiszem h arra vágynának a csajok..

2012. júl. 14. 23:36
 29/33 anonim ***** válasza:
Még hogy olyan partnert keresek, akiben nem csak egy két lábon járó nemiszervet látok! Válassz fegyvert.
2012. júl. 14. 23:55
 30/33 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de attól kész vagyok, ha egy férfin rózsaszín póló van. És a szőrtelenítést se vigye túlzásba. Például a lábát egyáltalán ne szőrtelenítse.
2012. szept. 12. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!