Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen baja van ennek?
Neki már kevés volt a beszélgetés, és továbblépett.
Vagy lehet, hogy megsértetted valamivel.
Nem akartál többet tőle? Hány évesek vagytok?
Azt írtad az egyik válaszolónak, nincs ékezeted...
A "netten", "azomban", "mivelhogy" szavak alapból sem tartalmaznak ékezetet, de nekem fájt őket így leírni. A fogalmazásodra inkább nem térnék ki.
De mikor én beszélek valakivel, és így ír, azt egy idő után tiltani is képes vagyok, lehet, hogy a fiú is besokallt...
08:48 mivelhogy lany vagyok, nem varhatta el azt, hogy szerelmet valjak neki s megkerdezzem, hogy jarna e velem!!!
Ugy irok, ahogy csak akarok!!!Ha nem vagy kepes valaszt irni a kerdesemre, inkabb fekudj le vagy menj mar ki a kerdesembol.
Pont a kérdésedre válaszoltam... Csak nem jut el a mákszem agyadig...
"Mi baja van ennek?"
Az, hogy egy buta, tanulatlan tirpák vagy, aki nem tud írni, értelmezni, és mégcsak észre sem veszi magát...
Neki időben feltűnt, és olajra lépett.
Az, hogy nem ezt vártad, nem azt jelenti, hogy hülyeség, ne engem meg a válaszolókat savazd, csak mert őszinték vagyunk... Inkább nézz magadba;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!