Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen baja van ennek?
1: ez a gyermekvállalás és nevelés kategória, nem hiszem hogy neked kéne megnevelned
2: helyesírásra figyelj, visszataszító egy lánytól.
3: attól hogy beszélgettek még nem szerelmes beléd, és lehet közben egy másik lánnyal is beszélget, aki megbántotta, azért vannak az idézetek, és ezért nem akar most lánnyal beszélni.
Kedves utolso!
1: 14 eves vagyok s ha tudok olvasni akkor azt irja a "Sex, szerelem" kategoriaba, hogy "18 even felul..."s ha veletlenul oda kiirom kitiltanak.
2:nincs ekezetes billentyuzetem
3:szeretett, mert eerztem s azt az ember megerzi,
De azert koszonom!
utolsó vagyok!
én sem vagyok 18, mégis írtam már ki oda kérdést, mivel ha jól emlékszek senki nem kérdezte az életkoromat(lehet nem jól emlékszem)
nem az ékezetre gondoltam ;)
gépen keresztül nem lehet szeretetet érezni, leírni mindenki le tud minden szépet és jót.
Kérdezd meg tőle hogy haragszik rád. Mond el neki amit érzel lehet hogy utánna ő is úgy fog hozzá állni. Lehet szeret csak nem meri bevalani :)
1probát megér
Ahh, s mondta valaki, hogy csak gepen keersztul beszeltunk?:)
Koszonom a valaszt, de felek megmondani neki, hogy legyek oszinte ensem vagyok biztos a dolgoban hogy szeretem...csak hianyzik a humora, s az ejjeli beszelgetesek s O MAGA is nagyon hianyzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!