Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet valami baja a babának,...

Lehet valami baja a babának, ha nem tudtam, hogy terhes vagyok és közben nem éltem ennek megfelelő életmódon?

Figyelt kérdés

Kiderult,hogy terhes vagyok.Másfél honapja vagyok az.Ez csak most derult ki, hiszen semmi elojelét nem észleltem, a havim megjott, fogamzásgátlot szedek. Annyira félek attol,hogy valami baja lesz a babának, mert végig szedtem a tablettát és pluszban még eros dohányos is vagyok tehát végig dohányoztam is.Most teljesen el vagyok keseredve emiatt.

Kérlek segítsetek ha tudtok, hogy mire számithatok?!

Jovátenni ezt már nemtudom, igaz?:(

2007. dec. 12. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia..sajnalom, hogy nem sokan valaszolnak de lehet nem igazan tudjak, hogy mit is mondjanak, Szerintem inkab kerdezd meg a nodokidat, hogy mi a velemenye az egeszrol es tanacsot is tud adni.

Szerintem sokan nem is tudjak, hogy terhesek es ugynacsak kicsapongo eletet elnek..ez gyakran elofordul az elso 4-5-6 hetben.Lehet, hogy nincs semmi gond, baj.

Kerdezz surgosen!!!

2007. dec. 12. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mindenképp alapos nőgyógyászati vizsgálatoknak kell alávetni magad. Itt nem tudjuk megoldani ezt a problámádat, orvost kérdezz! És nagyon vigyázz mostantól magadra. Reméljük nem lett baja a picinek, ebben, az ő fejlődése szempontjából legfontosabb időszakban. Van egy ismerősöm, Ő 3hónaposan vette észre , hogy terhes...mert menstruált, és gyógyszert is szedett végig! 3 hónapig adta neki a hormont. Azóta már 6hónapos, és az orvosok szerint teljesen egészséges! Kívánom, hogy nálad is így legyen! És nagyon fontos, hogyha aggódsz is, tudom, de próbáld minimálisra venni, mert a stressz legalább annyit árt a babának, mint a cigi! Mostantól csak azt kapja a baba, ami neki jó! Erre figyelj! Sok sikert! Jó egészséget neked és a babádnak! És Boldog babavárást! Azért ha tudsz nekem privában üzenni, akkor jelezz, hogy minden rendben van-e!
2007. dec. 12. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Nehogy kétségbe ess. Ez a legrosszabb amit tehetsz.

Nyugodj meg.

A cigit azonnal hagyd abba, beszéld meg a dokiddal, hogy milyen módon. Mindenképpen keresd fel a nőgyógászodat és beszéld meg vele a kérdéseidet. Biztos nem lesz semmi gond.

Csak mostantól úgy kell élned mint egy kismamának. Szedj folsavat, vagy komplex terhesvitamint. Nagy szüksége lesz rá a babának. A C vitamin pótlás nagyon fontos lenne a cigi miatt.

Sok sikert, szorítok, hogy minden oké legyen.

2007. dec. 12. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is így voltam vele...csak nekem félidős (18 hetes) koromig azt hitték ciszta és mivel presszóban dolgoztam gondolhatod hogy mennyi cigifüstöt szívtam de lett egy egészséges 52 cm-es 3,8 kg-os lányom!!!!!!

Nyugi és gratulálpk :)

2007. dec. 12. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj túlságosan, a legtöbb babát nem tervezik és nem élnek ahhoz megfelelő életmódot. Nekem egy doki azt mondta, hogy ha a magzatnak ez kárt okozna, kihalt volna az emberiség. Az a fontos, hogy mostantól egészségesen élj és mindent megtegyél a baba érdekében. Úgyis alapos vizsgálatok következnek, akkor majd megnyugszol, hogy minden rendben van. Gratulálok!
2007. dec. 12. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!