Lehet valami baja a babának, ha nem tudtam, hogy terhes vagyok és közben nem éltem ennek megfelelő életmódon?
Kiderult,hogy terhes vagyok.Másfél honapja vagyok az.Ez csak most derult ki, hiszen semmi elojelét nem észleltem, a havim megjott, fogamzásgátlot szedek. Annyira félek attol,hogy valami baja lesz a babának, mert végig szedtem a tablettát és pluszban még eros dohányos is vagyok tehát végig dohányoztam is.Most teljesen el vagyok keseredve emiatt.
Kérlek segítsetek ha tudtok, hogy mire számithatok?!
Jovátenni ezt már nemtudom, igaz?:(
Szia..sajnalom, hogy nem sokan valaszolnak de lehet nem igazan tudjak, hogy mit is mondjanak, Szerintem inkab kerdezd meg a nodokidat, hogy mi a velemenye az egeszrol es tanacsot is tud adni.
Szerintem sokan nem is tudjak, hogy terhesek es ugynacsak kicsapongo eletet elnek..ez gyakran elofordul az elso 4-5-6 hetben.Lehet, hogy nincs semmi gond, baj.
Kerdezz surgosen!!!
szia,
Nehogy kétségbe ess. Ez a legrosszabb amit tehetsz.
Nyugodj meg.
A cigit azonnal hagyd abba, beszéld meg a dokiddal, hogy milyen módon. Mindenképpen keresd fel a nőgyógászodat és beszéld meg vele a kérdéseidet. Biztos nem lesz semmi gond.
Csak mostantól úgy kell élned mint egy kismamának. Szedj folsavat, vagy komplex terhesvitamint. Nagy szüksége lesz rá a babának. A C vitamin pótlás nagyon fontos lenne a cigi miatt.
Sok sikert, szorítok, hogy minden oké legyen.
Szia. Én is így voltam vele...csak nekem félidős (18 hetes) koromig azt hitték ciszta és mivel presszóban dolgoztam gondolhatod hogy mennyi cigifüstöt szívtam de lett egy egészséges 52 cm-es 3,8 kg-os lányom!!!!!!
Nyugi és gratulálpk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!