Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hé lányok. Titeket zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hé lányok. Titeket zavar ha egy fiú nem izmos, és mondjuk akár gyengébb nálatok?

Figyelt kérdés
Pl: lenyomjátok szkanderben...

2012. júl. 14. 20:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

18-al egyetértek. 19- ha nem lenne partnerem, akkor meggondolnám. :D De nem vinnélek, és a vékonyság, gyengeség nem a fő- fontos a személyiség, helyes külső is.

De meg nem hívnálak- én sem vártam sosem, mindig magamnak fizettem, de köszönöm, arra sincs semmi szükségem, hogy bárkit is kitartsak. :)

2012. júl. 14. 22:36
 22/33 anonim ***** válasza:
69%
pedig kedves 21-es xD olyan romantikus lenne így vacsora után... hazavinnél, ölbe vennél és átemelnél a küszöbön :D ohh :$ sztem tök romantikus lenne néznénk a csillagokat a kertbe persze csak ha ölbe kivinnél
2012. júl. 14. 23:07
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Már-már kezdek kísértésbe esni. :$ De esélyed nincs, míg egy alsógatyós fotót nem töltesz fel ide, névvel-címmel. :D

Különben teljesen félremagyarázod az egészet. Nem akarom folyton a karjaimban hordozni a barátomat (bár hülyülésből ki lehetne próbálni), azért, mert nem egy 100 kg-os kigyúrt testőrt igénylek magam mellé. :)

Ennyi. :)

Ha ez nem érthető, sajnálom. :D

2012. júl. 14. 23:14
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"sztem tök romantikus lenne néznénk a csillagokat a kertbe persze csak ha ölbe kivinnél"

Ezzel meg végképp melléfogtál, sosem voltam romantikus fajta. Keress mást. :)

2012. júl. 14. 23:15
 25/33 anonim ***** válasza:
73%

huszasznak megy!:)

Hát én úgy látom a mai világban, hogy a legtöbb pozitív emberi erény nem számít "pozitívnak"!

Egy nőben az udvariasság, kedvesség, őszinteség, megbízhatóság tulajdonságok egy az egyben a gyenge minősítésre ösztönzi őket a férfi iránt.

Tudom, manapság a sportos, izmos fizikum habár "menőnek" számít, de a sport mint már utaltam rá számos erénnyel tünteti ki azt, aki azzal foglalkozik. A sportot sokan összekeverik valamivel, az nem hobby, az egy életstílus, ez nem facebookozás...:)

És itt nem pont az egy nyaras beveszem a fél patikát és állat csávó leszek tőle típusra gondoltam. Hanem arra, aki reggel felkel és elmegy futni, terepfutni, vagy aki letekert már 50km-ert és fáj a vádlija, de még akkor is ott a tűz és akarat és azt mondja, hogy igen neki meg kell lennie a 60km-es távnak. Vagy aki akár súlyzózik és még ha vérrel veritékkel is, de azt mondja, hogy igen megcsinálom azt a sorozatszámot...

Ehhez sziklaszilárd akarat kell, amelyben ott egy folyamatosan lángoló tűz, ez hajtja az olimpikonokat, sportversenyzőket. Vagy hülyén, nem hülyén hangzik, elmentem reggel futni és délután kicsit leedzettem a lábam, amitől fáradt vagyok és nagyon fáj a vádlim, de igen furcsa, de boldog vagyok és jól esik!:)

És igen, jót tesz a hiúságomnak, ha megnéz egy nő és az önbizalmamnak is jót tesz, hogy igen látszik, hogy aktívan sportoltam, sportolok nagyon sok éve.

Az egoistának és stb.-ek tartás tapasztalat, mert furcsa mód még értelmes mondatokat is képes vagyok kreálni(a helyesírásért bocs, az nem az én világom, reális vagyok nagyon és retardált a magyar nyelvtanhoz, ami ciki, mert amúgy erősen nemzeti beálítottságú vagyok):)

Engem ilyen szemlélettel az őrületbe kergetne a dolog..., szóval a lányt is zavarná, aki mellettem lenne!(itt a hasznos része az eddigi válaszaimnak):)

És nem jobb egy olyan sportoló férfi, aki tudatos és van akarata, önbizalma is..., mintha egy tunya, lusta, gyenge jellemű emberről van szó. Nekem sokat segít a sport, mert itt legalább kiadhatom magam és érzem, hogy megy, haladok, fejlődök tovább. Sajna fáj, hogy nincs párom, de ezek azok(sport, motorozás, szakmám), amivel túl tudok lépni az élet gondjain és reményt látok, hogy talán valakinek még ezek a manapság furcsa gondolatok is tetszenek és értékeli majd. És így nem siránkozok meg nyavajgok(néha azt is, de azt csak akkor, ha csalódok és belém gyalogolnak):)

2012. júl. 14. 23:17
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

25. A sporttal kapcsolatban egyetértek. Magam is évek óta sportolok. :) Sok hozzáfűznivalóm nincs is- én nem azt írtam, hogy nem becsülöm ezt valakiben, vagy, hogy ne sportoljon a férfi.

Annyit jegyeztem meg, hogy a kigyúrt nekem nem tetszik. :) És nem igénylem, hogy fizikailag erősebb legyen nálam, továbbá nem probléma, ha esetleg gyengébb. :)

Szóval, zárhatjuk is szerintem!

Ahhoz gratulálok, hogy ilyen kitartóan űzöd, amit célul tűztél ki magad elé!

2012. júl. 14. 23:20
 27/33 anonim ***** válasza:
73%

Zárhatjuk is! Engem akkor is zavarna, ha erősebb lennél! :D

De poénból egyszer beválalnám, hogy ölbe vigyen haza egy nő és elzavarna sörért és végül bevágna az ágyba és közölné velem, hogy "SZEX LESZ!"...:)

Majd kersek valami orosz birkózónőt, habár az ágyba vágós részét és az azutánit inkább átadom másnak(hülyének hülye vagyok, de nem mazochista)! :)

2012. júl. 14. 23:33
 28/33 anonim ***** válasza:
68%

nahát kedves 23 miket képzelsz te rólam? CÖH! még mutogassam a hab testyemet idegeneknek? mit képzelsz mi vagyok én holmi kis cafka? :O na még ilyet!

: D

amúgy meg majd ha nem vagy ilyen romantikázó akkor majd jól megütöm a válladat a csillagnézés közbe xDD

2012. júl. 14. 23:35
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Most már sipirc aludni mindkettőnek, mert rácsapok a feneketekre. :)

Mellesleg a sört azt sose szerettem, úgyhogy ez is kiesett. :D

2012. júl. 14. 23:38
 30/33 anonim ***** válasza:
53%

Én nem adom a sportos kis fenekem! Azért meg kell ám küzdeni! ;)

Pedig jó, tele van szénhidráttal, vitaminokkal, az alkohol sem rossz, nekem az az összetevő is tetszik, csak nagy mennyiségben meg vizet von el a szervezetből. Meg az ize is jó és jobban alszok tőle és jó az emésztésem és még az orromat is tisztíccsa, szóval a háziorvosod nevében is csak ajánlani tudom a sejmesen gyöngyöző hideg sört! :)

De megyek, mert kezdek fáradt lenni, ahogy látom! :)

2012. júl. 14. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!