Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hé lányok. Titeket zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hé lányok. Titeket zavar ha egy fiú nem izmos, és mondjuk akár gyengébb nálatok?

Figyelt kérdés
Pl: lenyomjátok szkanderben...

2012. júl. 14. 20:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Félreértettél. :) Egy tipikusan kigyúrt fiú volt, és nem csak külsőre nem jött be.

Nem csak azért küldtem el. Ő az a típus volt, aki állandóan gyámolítani, védelmezni akarja a nőket, neki "gyenge nő" kellett, én pedig soha nem voltam az a fajta. Kifejezetten rosszul viseltem volna. A sportot, izmosságot talán még elfogadom (ha nem túl nagydarab), de belsőleg sem passzoltunk. :)

2012. júl. 14. 21:12
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg, ha már felhozódott: én azt sem szeretem, ha egy férfi állandóan érzékelteti (bármilyen módon), hogy ő az erősebb fizikailag.

Szóval, kellemes módon sem igénylem. :)

Többre értékelem a talpraesettséget. :)

2012. júl. 14. 21:14
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg maga a 'lelki társ' kifejezés tőlem származtatható a témában, az én személyem pedig nem egyezik meg azon válaszolóéval, amelyik reagált a szavaidra, kedves 68%-os. Mosom kezeimet!
2012. júl. 14. 21:26
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Így van- én is kérdezni akartam, honnan veszi ezt? De gondoltam, kifejtem, hogy értettem, aztán úgyis tisztázódik. :)
2012. júl. 14. 21:27
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, h nem vagy erős. ( Kivéve akkor, ha a derekad keskenyebb lenne, mint az enyém :D)
2012. júl. 14. 21:32
 16/33 anonim ***** válasza:
55%
Ugyan már.. Nézd meg ezeket a mai "férfiakat".. Kifejezetten előnyös, sőt vegyél fel női kivágott nyakú ruhákat meg menő napszemüveget, ez jön be a csajoknak.
2012. júl. 14. 22:05
 17/33 anonim ***** válasza:
30%

Semmi gond..., biztosan jól le lettem húzva.:)

A paraszt izomagyú gyökér beírt ide az emancipációban megerősödött nőknek!:)

Igazából nem idegesít, meg nem zavar, már megszoktam, hogy velem csak a baj van és szarba se vesznek a nők....

Én csak és kizárólag magam miatt sportolok és nem más miatt, így jól érzem magam, erős vagyok és nem vagyok vékony, számomra ez a férfias és ez ad egyfajta önbizalmat, mert tőletek csak azt kapom, hogy egy hülye érzéketlen bunkó vagyok és még izmos is, szóval erősítem a sztereotípiát és még motorozok is szóval még őrült hülye is!

És biztosan újgazdag paraszt is, akinek a szőke szilikonos lányok jönnek be és persze csak és kizárólag a szeretkezés szóra a(du.ás, ba..ás) szavakat alkalmazom...

És igen, szeretem, ha egy lánynak tudok segíteni, mert a társ az életben arra való és ez nem azt jelenti, ha egy nő nem erős, mert igen ha szekrénycipelésről van szó, akkor természetes, hogy nem engedem azt, hogy egy nő túlzottan megerőltesse magát és igen azzal sincs bajom, ha egy lányt egy tajparaszt bántott, molesztált, mert annak oda merek lépni(habár ritkán bulizok). És igen, előrre szoktam engedni a lányokat az ajtónál(néha sajnos fáradt vagyok és elbambulok mondjuk egy kemény vizsga, nap után és bunkó vagyok):). Jó azért főzni, mosni, takarítani nem csak én fogok egy nő helyett, megvan bennem a kellő férfias lustaság(nah most van végem és le leszek rántva a gányba):)

Egy nő lehet erős nagyon sok helyen, családanyaként, társként az életben, de az egy normális férfit eltaszít, ha ő akar lenni a férfi a férfi helyett és még egy morzsányi jelet sem mutat arra, hogy segítségre szorulna. Szerelem nem szerelem, de egy férfinek jól esik, ha segíthet és meg is teszi, ha szeret valakit és vonzalmat ébreszt bennük a nő iránt!(ha hiszitek, ha nem, majd mindenki a saját kárán tanul a nagy én vagyok az önnálló és magabiztos nő a világban világmodelben)

Most az jön le, hogy biztosan egy egoista paraszt gyökér vagyok..., igen van egy egészséges egom, amely egyensúlyt tart az ember életképeivel és inteligenciájával. A túlzott ego és önbizalom elpusztítja az inteligenciát és érzéketlen ösztönlényeket kreál!

2012. júl. 14. 22:16
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
#16, az ilyet tudom bírni azért... Bezzeg ha mindenki megvetően vetné gúnyköveit a kérdezőre és alapelvárásának tüntetné fel a díjbirkózó testalkatot, máris a nők felszínességéről jönnétek papolni ("Mindnek a külső számít, csak az izmok, én mondom!").
2012. júl. 14. 22:18
 19/33 anonim ***** válasza:
43%
nem visztek el egy randira lányok vékony vagyok és gyenge :D és félek az egerektőőő ja ha bajvan elfutok a kaját a vacsinál ti fizetitek :D
2012. júl. 14. 22:25
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te. :) Nem rólad írtunk (szerintem), és senki sem húzott le! Bebeszéled magadnak, úgy látom. :D

"Semmi gond..., biztosan jól le lettem húzva.:)

A paraszt izomagyú gyökér beírt ide az emancipációban megerősödött nőknek!:)"

Eszembe sem jutott ilyen, nem pontoztalak le.

"Igazából nem idegesít, meg nem zavar, már megszoktam, hogy velem csak a baj van és szarba se vesznek a nők...."

??? Én nem bántottalak, ne légy előítéletes. Mert az kudarcokat szül. Ne skatulyázz, mert eleve eldöntöd, látod, hogy ki mit gondol rólad (holott, talán nem is úgy van). :)

"Én csak és kizárólag magam miatt sportolok és nem más miatt, így jól érzem magam, erős vagyok és nem vagyok vékony, számomra ez a férfias és ez ad egyfajta önbizalmat, mert tőletek csak azt kapom, hogy egy hülye érzéketlen bunkó vagyok és még izmos is, szóval erősítem a sztereotípiát és még motorozok is szóval még őrült hülye is!"

Én is sportolok- és én is magam miatt. A motorokat is szeretem. Mellesleg- én írtam neked rosszat? :) "Lebunkóztalak"? NEM. :)

"És biztosan újgazdag paraszt is, akinek a szőke szilikonos lányok jönnek be és persze csak és kizárólag a szeretkezés szóra a(du.ás, ba..ás) szavakat alkalmazom..."

Ezeket te írod magadról, bocs. :)

"És igen, szeretem, ha egy lánynak tudok segíteni, mert a társ az életben arra való és ez nem azt jelenti, ha egy nő nem erős, mert igen ha szekrénycipelésről van szó, akkor természetes, hogy nem engedem azt, hogy egy nő túlzottan megerőltesse magát és igen azzal sincs bajom, ha egy lányt egy tajparaszt bántott, molesztált, mert annak oda merek lépni(habár ritkán bulizok). És igen, előrre szoktam engedni a lányokat az ajtónál(néha sajnos fáradt vagyok és elbambulok mondjuk egy kemény vizsga, nap után és bunkó vagyok):)."

Nagyjából nincs baj ezekkel.

"Jó azért főzni, mosni, takarítani nem csak én fogok egy nő helyett, megvan bennem a kellő férfias lustaság(nah most van végem és le leszek rántva a gányba):)"

Nem helyette. De nekem például többet tud segíteni, ha besegít ilyen apróságokba, talpraesett, mert szekrényt cipelni nem kell minden nap. Mellesleg, én inkább megerőltetem magam évente 2x a szekrénycipelésnél, mint hogy minden áldott nap egyedül házimunkázzak a munkám után. :) De ebből sincs gond, kinek mi a fontos! :)

"Egy nő lehet erős nagyon sok helyen, családanyaként, társként az életben, de az egy normális férfit eltaszít, ha ő akar lenni a férfi a férfi helyett és még egy morzsányi jelet sem mutat arra, hogy segítségre szorulna."

Ezt nem is egészen értem, de hagyjuk. Mindkettőnek szüksége van a másikra- a férfinak is a nőre. Én itt nem erre céloztam.

De igenis, én azt tartom egészségesnek, ha mindkettő meg tud állni a saját lábán is. :) A férfi sem hal éhen, ha mondjuk nincs kéznél a párja, és a nővel sem történik tragédia, ha nincs "erős férfi" mellette.

És szerintem ez nem félreérthető.

Nekem nem azért kell a partnerem, hogy felcsavarja a befőttes üveget, vagy ilyesmi, ez van. :) De szerencsére kiválóan működik. :)

"Szerelem nem szerelem, de egy férfinek jól esik, ha segíthet és meg is teszi, ha szeret valakit és vonzalmat ébreszt bennük a nő iránt!(ha hiszitek, ha nem, majd mindenki a saját kárán tanul a nagy én vagyok az önnálló és magabiztos nő a világban világmodelben)"

Én megtapasztalom, folyamatosan, mert mindenben segít a talpraesett partnerem, amiben kell. :) Annak ellenére, hogy nem egy kigyúrt izomkolosszus. :D

"Most az jön le, hogy biztosan egy egoista paraszt gyökér vagyok..., igen van egy egészséges egom, amely egyensúlyt tart az ember életképeivel és inteligenciájával. A túlzott ego és önbizalom elpusztítja az inteligenciát és érzéketlen ösztönlényeket kreál!"

Írtál magadról egy litániát. :D Eszembe sem jutottak ezek. :D

2012. júl. 14. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!