Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideálotok úgyértem mi jön be 1 csajon és ki mitől vadul be igazán, mitől izgultok rá 1 csajra?
Ezt most a pasiktól kérdezem nektek mi az ideál tudom h mindenkinek más de néhányat leírhatnátok(most csak a külsőségek érdekelnek....)pl szőke v barna v fekete v vörös....nagy v kismell....milyenszínű szem
azt szeretitek ha a csaj sovány v inkább legyen rajta mit fogni...az olyanok akik jók az ágyban v inkább lehessen vele beszélgetni meg ilyesmik...
15/L
Én először az arcot nézem, utána a feneket, majd az összképet. Ha nem szép az arca, ha nem ragyog, a többit már nem is nézem meg. A feneke legyen nagy de nem széles..
Haj, szem teljesen mindegy csak jólálljon neki.
Nem szeretem a sovány lányokat, inkább a teltebb, gömbölyűbb, nőiesebb alakot, az se baj ha picit nagyobb a pocija:)
És nemtudom miért, de nem tetszenek a szemüveges, kontaklencsés lányok, valamiért kiábrándít:S
17/F
Huh én ettől vadulok be igazán:
Ha a csaj szexi piros(érdekes hogy a piros mennyire vadító szín számomra) ruhában van, ami kicsit kiemeli a melleit, lágyan rásimul a testére és ezért gyönyörűen kijönnek a nőies vonalak, (ehhez persze nem szabad nagyon vékonynak, se túl testesnek lennie...) és ehhez ha még társulnak kecses lábak az nagyon nyerő. Aztán imádom ha a lány haja kicsit az arcára "lóg", vagyis elöl van, ez szerintem mindenkinek jobban áll mintha hátul össze lenne fogva, jah és a színe nekem mind1,nah és nem utolsó sorban a szemek... fú ha látok egy szép szemű lányt akinek még ki is van húzva a szeme, uhh és azzal rámnéz... na aaaaaazzz....attól szinte elélvezek XD (Kedvencem a zöldes-barna szem amúgy)
Nah igen röviden ennyit a külsőről, ami mit sem ér ha a lánnyal nem lehet beszélgetni vagy idegesítő.
Én egy lánynak először az arcát nézem meg, nincs mell/fenék/test ideálom (jó, azért emberi külseje legyen), ha szép a mosolya, onnantól baj nem lehet, a mosoly a gyengém:)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!