Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel borotváljam ott lent? Úgyértem. Van erre külön borotva, vagy jó a sima arcborotva is? :D Most kajak xD :DDDD 16/F
csak utánna szúrni fog...
Meg a csaj amikor lovagol rajta irritálni fogja a bőrét
komoly.
Nem, kenu:D
Nyugodtan borotváld azzal, amivel az arcod. De csak egy írányba húzd a pengét, különben, csókolómmal fogok köszönni.
legjobb gyantával, vagy krémmel, és lehúzod az egészet, ami feloldja a szőrt, én is olyat használok.
De borotva se rossz.
2. voltam
Vettem, csak egy irány, nem akarom, hogy csókolomozzanak :O Félelmetes :O xD
De a gyanta az fáj :/ Meg hol vegyek olyat?:D Egyszerűbb szerintem a borotva nem? :)
ha gyantázod, nem fog szúrni, megg később nő vissza, de ha most nagy a dzsungel kvára fájni fog.
Eddig nekem rövid, formára nyírt szőrzet volt ott, a hasamon meg egy vonalba a púpommal egy kis szőrt meghagytam de a nagy melegbe most nekem is csupasz.
De úgy jó ha kicsit szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!