Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak a feleségemet vagy a szeretőmet?
A feleségem: 35 éves, kövér, csúnyácska, és sosem szexelünk. Nem szeret főzni, alig takarít.
A szeretőm: 27 éves, szőke, nagy mellű, pláza cica külső, de viszont tök finomakat főz nekem, az ágyban kényeztet. De tudom hogy mással is kavar bár nem szoktunk erről beszélni.
Most azt mondta döntsek mert ő nem akar másodhegedűs lenni. Gyerek nincs még. Szerintetek?
Minek vetted feleségül?! ha már feleségül vetted, akkor viselkedj vele normálisan, és tarts ki mellette!
Ha pedig olyan puhány vagy, hogy nőzöl mellette és semmit nem teszel a házasságod javításáért, és tervezed a válást, akkor pedig mielőbb válj el, még mielőtt gyereketek születne! utána pedig remélem dob a szőke és egyedül maradsz. Azt érdemled.
a feleségedtől válj el, ha nem is szereted, és nem is tudsz semmi pozitívumot mondani se rá, se a házasságotokra. A szeretődnél pedig te is másodhegedűs vagy, ezt nem vetted észre?
Attól függ, mit akarsz kezdeni az életeddel! Ha családot akarsz, akkor keress inkább egy harmadikat, egy feleségnek valót, mert ha csalálot akarsz alapítani, épp ideje belekezdeni, ha pedig még szórakozni akarsz, akkor nyugodtan maradj a szeretőddel, úgyis csak szórakozásra megy ki a dolog, ami ideiglenes is lesz. Szórakozni, kiélni magad pedig a szeretőd-típusú lányok pont jók. De ha sokáig szórakozol, lemaradsz a családról. (gondolom már te is 30 felett vagy). Az alapján dönts, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel.
A 2 rossz közül a feleséged a kisebbik rossz, mert ő még változhat, de a szeretőd már nem. Ő mindig r*banc marad, aki elvárja, hogy te fenntartsd a magas életszínvonalat.
Szerintem amúgy válj el, a csajt meg dobjad, és keress egy harmadikat. Szellemileg sem ártana még fejlődnöd, amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!