Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Pasit szeretnék szívatni! +csináljam vele hogy szexelek vele (szedek fogitabit) utána egy kismama ismerősömet kérem csináljon egy pozitív terhességi tesztet és azzal megszívatni hogy teherbe estem és abortuszra kell hogy menjek! Szerintetek?
Nőként mondom azt, hogy egy ostoba p*csa vagy.
Jézusom...
L/25
Igen, igazat adok, már megbeszélték, nem kell oltogatni tovább!
Kérdező!
Legközelebb viszont alaposan gondold át ezeket a dolgokat! Örülök, hogy rájöttél, ez a szivatás nem lett volna fer dolog.
olvasgatta a hozzászólásokat...
láttam, hogy már megbeszéltétek de azért hozzászólok a kérdésedhez ha szabad.
Igazából szabad és elfajult világban élünk sajnos.
Ha megtetted volna azt, amit leírtál, magadat minősítetted volna. Ha ilyes fajta dolgok jutnak legközelebb eszedbe, akkor mindig gondolj bele a következményekbe. Talán mindenki rólad fog beszélni... vagy egy pont pont pontnak fognak tartani...
Nem kioktatni szeretnélek, nehogy annak vedd, csak egy tanács.
Mint ahogy a kimondott szónak is súlya van így az is rajtad maradt volna egy életre amit szerettél volna tenni.
# 58/58 07-18 17:32
Neem nem baj h hozzá szóltál.. amiket irtak megfogadtam átgondoltam.. akik mint jótanácsként irtak, ill. hallgattam a lelkiismeretemre.......... Igy is van épp elég bajom szingliként nemhogy még fokozzam is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!