Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Pasit szeretnék szívatni! +csináljam vele hogy szexelek vele (szedek fogitabit) utána egy kismama ismerősömet kérem csináljon egy pozitív terhességi tesztet és azzal megszívatni hogy teherbe estem és abortuszra kell hogy menjek! Szerintetek?
# 10/21 ma 14:19
Én ugyérzem h igen..Jókat elbeszélgettünk, Én csak annyit vártam el tőle h legyen mindig őszinte velem, meg ne vágjon át.. a zenékről kezdve a munkán át, a magánéletig bármiről el tudtunk beszélgetni (ja és még csúnya se vagyok).. még azt se vártam el h meghivjon mindenre, az elején tök lelkes volt h kapcsolatot szeretne, stb a vége felé fajultak el a dolgok, mikor kezdett eltünedezni, kifogást keresni..
Zsocca válasza:
Szerintem bölcsen tette hogy elhagyott téged mert ahogy elnézem egy szemét ribanc vagy a szó legszorosabb értelmében és ha megcsinálod vele remélem utána úgy el ver hogy többet egyetlen pasinak sem fogsz majd kelleni és meg is érdemelnéd !!!!
Zsocca kedves NEM ismersz, a helyzetet sem ismered.......
Sose bántottam meg őt, jókat elbeszélgettünk (bár azt tudni kell rólam h ami a szivemen az a számon) 5 barátom volt, és ebből csak 2-vel feküdtem le.. És ez Neked ribancság?
Téged alázott már meg nő?
ez nagyon hülye vicc.
bár lehet ő is jobban meggondolná legközelebb h csak úgy ágyba bújjon akárkivel egy alkalmi kapcsoaltra
A kérdésedből világosan leszűrhető a jellemed. Nem csak, hogy bosszút akarsz állni a semmiért, de a lehető legaljasabb módot választod. Ki a francnak kellene egy ilyen hulladék nő? Szép lehetsz, de hogy egy végtelenül ostoba, épp ezért nagyon sértődékeny hisztigép vagy, az biztos. Csináld csak meg, remélem, úgy elver utána, hogy a fosodban hemperegsz egy hétig. Sosem bántottam nőt, de ezért simán megtenném.
Fogd fel, hogy nem kellettél neki, mert megismert. Erről csak te tehetsz. Nézz magadba, olvasd el a saját kérdésed, talán rájössz, mi lehet a baj. Szerintem téged még az édesanyád is elkerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!