Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok egy ilyen lánnyal? (részletek lenn)

Figyelt kérdés

160cm, 60kg, viszonylag telt vagyok. Széles a csipőm (olyan 110 a csipőbőségem), elég vastagok a combjaim, van egy "kicsi" hasam de az csak az alhasam. Mellkasom az nem olyan szép, mert az születésemtöl fogva nincs, tehát így be van esve, látszik minden csont, izom meg minden. Szerintem gusztustalan az egész alakom, olyan vagyok mint egy pingvin. Mellem nem túl nagy állitólag "pont jó", de szertintem meg túl nagy (75b) és utálom. :S

Mi a véleményetek igy a leirtak alapján? :S

17éves vagyok amúgy.

2009. júl. 12. 14:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
22:16-os. nem sértő. egyéni véleménye van.
2009. júl. 13. 23:07
 22/23 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:23

Mondta vki h kell sajnálni? Nem.

Azt miért nem lehet elfogadni h nem mindenki fog regényeket írni, hanem rövid, tömör választ ír.

Egyékbént is :

"Mi a véleményetek igy a leirtak alapján? "

Teccik érteni? Azt kérdezi h a LEÍRTAK alapján járnál-e egy ilyen lánnyal? Én erre nemet írtam, mindenféle szöveg nélkül. Rövid, tömör, lényegre törő válasz. Nem fogok semmit kerülgetni, körül írni oldalakban h talán rá jön arra h nem.Ha ezt nem lehet elfogadni, akkor ez van, de azért még nem kell sértegetni a másikat mert rövid őszinte választ írt.

2009. júl. 14. 22:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Igen, feltéve,ha olyan a természeted is ami bejön, ha nem akkor sajna nem. A belső nálam sokat számít. A mellméreteddel nincs semmi gond!! Pont jó!!

Próbálj kicsit magabiztosabb lenni! És minden össze fog jönni!!:)

2009. aug. 14. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!