Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok egy ilyen lánnyal? (részletek lenn)

Figyelt kérdés

160cm, 60kg, viszonylag telt vagyok. Széles a csipőm (olyan 110 a csipőbőségem), elég vastagok a combjaim, van egy "kicsi" hasam de az csak az alhasam. Mellkasom az nem olyan szép, mert az születésemtöl fogva nincs, tehát így be van esve, látszik minden csont, izom meg minden. Szerintem gusztustalan az egész alakom, olyan vagyok mint egy pingvin. Mellem nem túl nagy állitólag "pont jó", de szertintem meg túl nagy (75b) és utálom. :S

Mi a véleményetek igy a leirtak alapján? :S

17éves vagyok amúgy.

2009. júl. 12. 14:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
46%
Én nem. F/21
2009. júl. 12. 14:24
 2/23 anonim válasza:
58%

Nézd, a szépség belülről fakad. Most az, hogy te azt gondolod, magadról hogy ronda vagy, meg nem kellesz a kutyának se ezzel a külsővel, az még nem jelenti azt, hogy nincs olyan a világon akinek ne tetszenél így is... Magyarán lehet hogy valakinek pont te vagy nagy Ő. Szóval nem kell így leírni magad. Tudom milyen érzés, mert én is ezeket gondoltam magamról, és mégis már 3,5 éve boldog kapcsolatban élünk a párommal!

23/F

2009. júl. 12. 14:25
 3/23 anonim ***** válasza:
36%
hát ha bebujc egy bombanő jellmezbe. akkor talán.
2009. júl. 12. 14:26
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
Tegyél fel képet, mert ezt így elképzelni sem tudom
2009. júl. 12. 14:28
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Én simán járnék, de fél évig tartana, amíg "átmosnám" az agyad, hogy ne húzd le feleslegesen önmagad, mert egyértelmű, hogy kisebbrendűségi komplexusban szenvedsz.
2009. júl. 12. 14:51
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Talán, ez sok mindentől függ, szerintem rengeteg fiúnak sokat számit az, hogy mégis milyen vagy valójában, azaz nemcsak amit kivúlről lehet látni. Ha kövérnek érzed magad, kezdj el mozogni, használ az egészségednek is és jobban fogod magad érezni.
2009. júl. 12. 14:51
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Küldesz nekem egy képet privátba? Az e-mail-emre? Szerintem kicsit eltúloztad a dolgokat :) Attól, h még valaki 160/60, nézhet ki jól. Vagy ha írsz mailt, megadom az msn-em és ott is dumálhatunk:) Ha gondolod:) Aztán kicsit növeljük az egodat!

16/L Honey

2009. júl. 12. 15:21
 8/23 anonim ***** válasza:
60%

Egy kérdésem a kérdezőhöz és a többiekhez: Aki le pontozott 0ára, az legyen szives miért tette? Mert nyíltan kerülgetés nélkül írtam meg a választ?

Nem írtam 5 sornál többet a sajnálkozásról vagy mi?

Senki kedvéért nem fogom azt írni amit látni akar.

A kérdező zárt kérdést tett fel, amire igen vagy nem lehet a válasz. Én nyíltan írtam, hogy személy szerint nem járnék ilyen lánnyal. 50%ra lepontozva az még ok is lenne, egyrészt azért mert a kérdésre válaszoltam, másrészt azért mer a kérdezőnek nem teccik a válasz.

Az én kérdéseimre is írtak olyan választ h nem teccet, de nem pontoztam le hiszen legalább a kérdésre válaszolt.

2009. júl. 12. 16:32
 9/23 A kérdező kommentje:
én mindenkit felpontoztam nem énvoltam! legalább válaszoltál, és mindenkinek van egyéni vélemény. tudom, hogy nem tetszhetek senkinek csak kiváncsi voltam azért, és megkérdeztem. de nem sértődök meg, mindenkinek van egyéni izlése, vélemlénye...
2009. júl. 12. 16:49
 10/23 anonim ***** válasza:
42%

én lány vagyok és igenis lepontoztam az elsőt sőt még a második hozzászólását is. azért mert kép nélkül el sem tudod képzelni hogy milyen ez a lány lehet meglátnád akkor nem azt irtad volna hogy nem lehet olyan szép az arca hogy azonnal beleszeretnél nem érdekelne ha netán nem tökéletes.vagy neked nincsenek hibáid?

nekem vannak nem is egy de én már elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok

na szóval én ezért pontoztalak le

2009. júl. 12. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!