Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy ilyen lánnyal? (részletek lenn)
160cm, 60kg, viszonylag telt vagyok. Széles a csipőm (olyan 110 a csipőbőségem), elég vastagok a combjaim, van egy "kicsi" hasam de az csak az alhasam. Mellkasom az nem olyan szép, mert az születésemtöl fogva nincs, tehát így be van esve, látszik minden csont, izom meg minden. Szerintem gusztustalan az egész alakom, olyan vagyok mint egy pingvin. Mellem nem túl nagy állitólag "pont jó", de szertintem meg túl nagy (75b) és utálom. :S
Mi a véleményetek igy a leirtak alapján? :S
17éves vagyok amúgy.
Képzeld el, nekem is vannak hibáim. Az egyik legsúlyosabb hiba: nem beszélek mellé, a valóságot mondom, nem szépítek, nem csúnyítok rajta. Testi hiba kell? Az is van!: rohadt vékony ember vagyok, bármit eszek nem hízok meg! 4 évig nem sportolhattam semmit, és 3szor annyit eszek mint egy normál ember és egy grammot se tudtam felszedni! Izom is alig van rajtam, pont annyi h még mozogni tudok azt kész. 1szer volt testzsír mérésem: 3.5%ot mutatott! 21 évesen az ideális az 6-8% lenne. Azt mondta az orvos h alultáplált vagyok, én erre szembe röhögtem. Tudod mennyi mindent kellet elviselnem a soványságom miatt? Folyamatosan mindennap volt az osztályból vki aki szóvá tette. 6 évig kellet elviselnem ( 4év éretségi és 2 év technikum)az egészet. 1 év után már megtanultam h hogyan tudom elviselni ezt. Bnőm is 2 volt össz-vissz, mer hát nem sűrűn állnak össze ilyen vékony emberrel, akinek ráadásul nem is pénzesek a szülei. Nem érdekelt engem h mit mondanak. Elős lépésben megtanultam nem meghallani a rosszat, második lépésben elfogadtam h már ilyen vagyok, harmadik lépésben: még van előttem élet maj csak lesz vki akinek kellek, negyedik lépésben: ha már úgy se állnak össze velem, meg nem akar senki se járni, akkor tanulok.
Én rohadtul nem kértem sajnálatot. Ha nem tetszik az igazság, a valóság akkor nem kell elfogadni. Meg eleve is: a pontozás arra vonatkozik h mekkora mértékben válaszolsz a kérdésre, és nem arra h most ez szimpi, ez nem szimpi.
Ez egy kis off lett, az előttem író kommentelőnek szólt.
Kihagytam:
Ha nem tetszik az igazság, a valóság akkor nem kell elfogadni. mondat után még akartam írni: arra ott vannak a drogok, az alcohol stb...
a 7. egy idióta
énsem tudom eképzelni, hogy néz ki a kérdező illető
egy kép kéne :)
17/F
Kedves lepontozós lány!
Én írtam, hogy mutasson képet. Mégpedig azért, mert a kérdező nem azt kérdezte, hogy mindenkiben van-e valami szépség, hanem a kérdés úgy szólt, hogy járnánk-e olyan lánnyal, aki úgy néz ki, mint ő. Nyilván azzal, hogy képet kértem, nem azt mondtam, hogy személy szerint ő csúnya lenne, még azt sem, hogy nem járnék vele, mert ugye ízlések és pofonok. Annyit mondtam, hogy nem válaszolhatok arra, hogy járnék-e valakivel, ha nem tudom hogy néz ki.
Persze, igaz, hogy a belső számít, de azt meg kell ismerni. És nagy álszent vagy, ha azt mondod, hogy neked minden típus, mindenféle ember bejön. Ez hülyeség, te is tudod. Van, akinek a vékony tetszik, van akinek a husi, van akinek a szőke, van akinek a fekete, van akinek a szexi, van akinek a jó kislány.
Szóval köszi a lepontozást, én már csak azért sem viszonzom eme kedvességed, mert értelmesebbnek tartom magam tőled.
opsz, elnéztem, nem azt akartam leidiótázni aki a 7. hsz-t írta, hanem aki ezt írta:
"én lány vagyok és igenis lepontoztam az elsőt sőt még a második hozzászólását is. azért mert kép nélkül el sem tudod képzelni hogy milyen ez a lány lehet meglátnád akkor nem azt irtad volna hogy nem lehet olyan szép az arca hogy azonnal beleszeretnél nem érdekelne ha netán nem tökéletes.vagy neked nincsenek hibáid?
nekem vannak nem is egy de én már elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok
na szóval én ezért pontoztalak le"
a 7.-től mégegyszer bocsi :)
atya úristen igenis igaza volt annak a lánynak aki azt irta hogy: én lány vagyok és igenis lepontoztalak......................
ti nem tudtok értelmezni
miért kellett olyanokat írni neki hogy sajnálkozik semmi sajnálkozás nincs a leírtjában.az h megkérdezte h neked talán nincsenek hibáid az nem sajnálkozás.
amugy meg te aki azt irtad hogy ilyen soványságban szenvedsz pont te irod azt h nem járnál vele mert veled kijárna sztem még annyian sem.
szánalom sok kis csicska nem tud értelmezni.
várom én is a lepontozást..pffffffffffffff
Igazán nem értem, hogy mi abban a sértő, hogy képet kérek valamiről, aminek a kinézetéről a véleményem kérdezik.
Kedves előttem szóló, kikérem magamnak, inkább te vagy a csicska
bocsi de nem az a sértő hogy képet kértél hanem az hogy az első egyből nemet írt
nem a második válaszolot pontoztam le hanem az első második válaszát érted?
am képet kérni nem sértő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!