Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, beleszerettem egy gátlásosabb lányba. Hogyan tudassam vele, hogy ne riasszam el?
Abból, hogy dumálás közben a kávéscsészét b@szkurálja, nekem (mint szintén gátlásosabb lánynak) az jön le, hogy feszültnek érzi magát melletted, hiába baráti a viszonyotok. Ami azért jó, mert lehet, hogy te se vagy számára közömbös.
Nem lehet, h szívesen venné a közeledésedet?
Én amúgy azt javaslom, hogy nézz sokat a szemébe, bókolj neki, először burkoltabban, aztán egyre nyíltabban, hogy fokozatosan fészkelje be magát a fejébe a gondolat, hogy esetleg tetszhet neked.
Később finoman próbáld felvenni vele a testi kontaktust, ha nem húzódik el, érintsd meg, ahányszor csak lehet.
Ha engedi, a kézfejéhez is érj hozzá. Akinek én megengedem, hogy megérintse, esetleg, h hosszabban el is időzzön rajta az ujjaival, az tuti nem közömbös számomra :D
Szal a lényeg az, hogy fokozatos legyél és figyeld, hogy kényelmetlenül érzi e magát. Ha igen, akkor vonulj vissza.
Hajrá, hajrá :)
"egy gátlásos lány"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!