Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele menjek?
Figyelt kérdés
szóval...megismertem egy fiút neten. nem messze lakik tőlem..láttam is párszor és bejön. és szeretne velem találkozni és mondta hogy 'rosszalkodhatnánk is',tehát szex.
az utóbbi időben sok rossz történt velem és úgy gondoltam hogy beleférne 1 ilyen vagy legalábbis szerintem.
csak mostanában nem nagyon ír nekem de én
még szeretném összehozni..de ha én írok neki még mindig mondja hogy jó lenne... mi legyen?
(18/L)
2012. júl. 10. 23:06
1/12 anonim válasza:
hagy a fenébe, kezdj el beszélgetni velem,, aztán találkozzunk, majd utána rosszalkodjunk
2/12 anonim válasza:
Nehogy már hagyd hogy a neten keresztül vadidegenek döntsenek helyetted!!!!
3/12 anonim válasza:
persze, mert úgy érzi h már nem nagy az esély h megdugjon. de ha felveted az ötletet úgy is benne lesz. hát ha akarod, csináld.
4/12 anonim válasza:
Oh, ennyit én biztos nem olvasok el, bántja a szemem ez a sok információ! 18/L? Menj bele! Engedd kényeztetni a popsikádat!
5/12 anonim válasza:
aztán velem is d*ghatsz ha gondolod ;)
7/12 A kérdező kommentje:
kérlek normális válaszokat már ://
2012. júl. 10. 23:17
8/12 anonim válasza:
Előbb-utóbb megbánnád. És ha tényleg bele akarnál menni, nem kellett volna itt megkérdezned. Szóval ne!!! :)
9/12 anonim válasza:
szerintem menj bele,a többiek csak irigykednek
10/12 anonim válasza:
Ha nagyon bejön, akkor adhatsz neki egy esélyt. Először is találkozz vele, aztán pedig "dönts". De ezt érezni fogod, ha forr köztetek a levegő és megvan a kölcsönös vágy, egyből tudni fogod a választ. De ha nem érzel ilyet akkor hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!