Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akar? 9napja járok 1 sráccal és ma telefonon felhozta a témát hogy jövö7en szombaton aludjak nálluk és szexelünk egyet de igy mondta szószerint! Bele menjek vagy ne? Egy suliba járunk és nem szeretném ha hiresztelné hogy na megvoltam!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 21:30
1/18 A kérdező kommentje:
Én 18 ő 16éves
2/18 A kérdező kommentje:
bocs 17 vagyok csak rosszat nyomtam ő meg 17
3/18 A kérdező kommentje:
Ő meg 16
2010. ápr. 11. 21:31
4/18 anonim válasza:
9 nap az már majdnem felér egy házassággal, ki ne hagyd, biztos, hogy komoly szándékai vannak a gyereknek....
Ahogy érzed, ha meg akarod keféltetni magad, akkor keféltesd meg magad. a gyerek utána úgyis le fog lépni.
5/18 anonim válasza:
B@zdmeg azért az kemény, hogy 3 hozzászólás kell, hogy leírj 3 számot...
Szerintem várj még a dologgal...
6/18 A kérdező kommentje:
Nem sokalom a 9napot hanem ellenkezőleg keveselem!
2010. ápr. 11. 21:34
7/18 anonim válasza:
Véleményem szerint ha csak szexet akarna akkor miért várt volna 9 hónapig? Az én barátom egy szóval sem mondta csak jött magától. Lehet nincsennek olyan halyzetek ahol csak ketten vagytok és semmi előre tervezésnélkül rátok jönne. Mert ha lenne akkor már szerintem lefeküdt volna veled meg te is vele ha igazán szeretitek egymást.
8/18 anonim válasza:
Eléggé úgy fest,hogy csak szexet akar.9 nap még annyira semmi egy kapcsolatban,hogy ha tényleg nem akarsz csak egy strigula lenni,akkor mondj nemet.Ha valóban téged akar és nem csak megdönteni,akkor vegye elő a szebbik oldalát és tessék udvarolni,ez a "jössz kefélni jövő szombaton" stílús a prostiknak való,nem neked.
10/18 anonim válasza:
"B@zdmeg azért az kemény, hogy 3 hozzászólás kell, hogy leírj 3 számot... "
ez jó volt:D
"Véleményem szerint ha csak szexet akarna akkor miért várt volna 9 hónapig?"
szerintem ess neki még egyszer a kérdésnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!