Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 32 évesen forog az utcán a csajok után. Szószerint! Ez mindig így marad szerintetek?
bárhova bemegyünk, már keresi a szemével ki a legjobb csaj, ha női hangot hall, keresi honnan jön, és még buszon, ha valakit nem tudott megnézni, mert leszállt, szabályosan kitekeredik ültő helyében, hogy megnézze.
nos, ha én gyereket szülök neki, akkor is ez várható én cűgölöm a kicsit, ő meg forog mellettem az utcán? vagy változik ez a férfiakban???
mert komoly kapcs-t tervezünk épp, összeköltözés, gyerek,...
amúgy ha mondom neki ordít, letagadja és én vagyok a féltékeny hárpia.
Én csak annyit mondhatok erre, ha szeretem a barátnőm ku.rvára leszarom a körülöttem lévő csajokat, ha velem van akkor meg végképp.
f24
de ő szeret, csak ő egy rendkívül! nyitott egyéniség, de hűséges, meg minden, csak ez kívülre nem látszik senkinek és olyan tényleg, mintha egy haverjával lenne, nem a bnőjével
már mondtam neki, hogy egy ribancot is megtisztelnek azzal, hogy a jelenlétében nem mással foglalkoznak
hát nem ért semmit
szerintem is gáz.
nekem is van barátnőm, én is megnézem a csajokat, de nem keresem, és nem forgolódok. beszélj vele
Én úgy szoktattam le, hogy mindig felhívtam rá a figyelmét, ha valahol volt egy jó csaj.
Aztán azzal folytattam, hogy hangosan megjegyeztem, ha egy szép párt láttam, hogy nem megyünk oda hozzájuk, és szedjük őket rá, hogy cseréljünk partnert egy estére?
Vette a lapot. Drasztikus, de nálam jobban bevált, mint a hiszti.
24L
Szerintem ez 1 nem jó jel.. bár nő léttemre néha én is utánna fordulok 1 csaj után, nincs semilyen ferde hajlamom, csak megnézem hogy milyen sovány..vagy h. milyen ruha van rajta. A férfiaknlál ez másképp működik..ők nem a ruhát nézik..
Válaszoljatok az én kérdésemre is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
már volt, hogy felvettem a kesztyűt, direkt kibeszéltünk pár embert, de már kezdtem unni, hogy akkor is akárhova leülünk egyből jön már meg ennek milyen a cipője, annak a ruhája
tehát nyitottan kibeszéltük, de hogy mindenhol ez ment
étteremben nem mi (ő és én) hanem a felszolgáló a téma
szóval erről is leálltam már
és nem a jobb nőket nézi/megnézi, hanem mindenhol a lányokat mindenhol, és azért forog, nehogy egy kimaradjon, akik messzebb vannak, azokat hosszasabban nézi
volt, hogy nem szóltam, mintha nem venném észre, erre odabújt hozzám és ajnározott, hogy szép vagyok (miután visszafordult...)ez már aljas dolog azért
mivel ennek nem látom értelmét, csak azt várom, hogy leszokjon
le fog szerintetek ha nem teszek semmit?
vagy: megfogja ezt unni?
nem is értem mire jó ez?hogy mindenkit figyel
mert egy -két szép nőt még megértek
de minden nőt, és még forogva is
és szünet nélkül
nincs olyan ha egyszer mennénk vhova, hogy ez kimaradjon
egyszer sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!