Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom 32 évesen forog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 32 évesen forog az utcán a csajok után. Szószerint! Ez mindig így marad szerintetek?

Figyelt kérdés

bárhova bemegyünk, már keresi a szemével ki a legjobb csaj, ha női hangot hall, keresi honnan jön, és még buszon, ha valakit nem tudott megnézni, mert leszállt, szabályosan kitekeredik ültő helyében, hogy megnézze.

nos, ha én gyereket szülök neki, akkor is ez várható én cűgölöm a kicsit, ő meg forog mellettem az utcán? vagy változik ez a férfiakban???

mert komoly kapcs-t tervezünk épp, összeköltözés, gyerek,...

amúgy ha mondom neki ordít, letagadja és én vagyok a féltékeny hárpia.

2010. aug. 22. 13:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondhatok erre, ha szeretem a barátnőm ku.rvára leszarom a körülöttem lévő csajokat, ha velem van akkor meg végképp.

f24

2010. aug. 22. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem azt szokta mondani a barátnő,hogy kinyomja a szememet.Igaz ez akkor van mikor nem engedi,hogy bámuljam a szép lábát és olyankor aki az utcán van nő azt bámulom direkt.Egyébként baj ha ilyen szinten van a kapcsolatod és eszt csinálja,ráadásul rászolsz és letagadja. (34-srác)
2010. aug. 22. 13:54
 3/13 A kérdező kommentje:

de ő szeret, csak ő egy rendkívül! nyitott egyéniség, de hűséges, meg minden, csak ez kívülre nem látszik senkinek és olyan tényleg, mintha egy haverjával lenne, nem a bnőjével

már mondtam neki, hogy egy ribancot is megtisztelnek azzal, hogy a jelenlétében nem mással foglalkoznak

hát nem ért semmit

2010. aug. 22. 13:55
 4/13 anonim ***** válasza:

szerintem is gáz.

nekem is van barátnőm, én is megnézem a csajokat, de nem keresem, és nem forgolódok. beszélj vele

2010. aug. 22. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktattam le, hogy mindig felhívtam rá a figyelmét, ha valahol volt egy jó csaj.

Aztán azzal folytattam, hogy hangosan megjegyeztem, ha egy szép párt láttam, hogy nem megyünk oda hozzájuk, és szedjük őket rá, hogy cseréljünk partnert egy estére?

Vette a lapot. Drasztikus, de nálam jobban bevált, mint a hiszti.

24L

2010. aug. 22. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
erre azt szokták mondani: hűséget fogadtam,nem vakságot... én is megnézem a jó bulákat,bár amikor ott az asszony akkor vissza fogottan,csak a szemem forog fejem nem,de amúgy alap hogy megnézek egy jó seg.et
2010. aug. 22. 14:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez 1 nem jó jel.. bár nő léttemre néha én is utánna fordulok 1 csaj után, nincs semilyen ferde hajlamom, csak megnézem hogy milyen sovány..vagy h. milyen ruha van rajta. A férfiaknlál ez másképp működik..ők nem a ruhát nézik..

Válaszoljatok az én kérdésemre is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. aug. 22. 14:21
 8/13 A kérdező kommentje:

már volt, hogy felvettem a kesztyűt, direkt kibeszéltünk pár embert, de már kezdtem unni, hogy akkor is akárhova leülünk egyből jön már meg ennek milyen a cipője, annak a ruhája

tehát nyitottan kibeszéltük, de hogy mindenhol ez ment

étteremben nem mi (ő és én) hanem a felszolgáló a téma

szóval erről is leálltam már

és nem a jobb nőket nézi/megnézi, hanem mindenhol a lányokat mindenhol, és azért forog, nehogy egy kimaradjon, akik messzebb vannak, azokat hosszasabban nézi

volt, hogy nem szóltam, mintha nem venném észre, erre odabújt hozzám és ajnározott, hogy szép vagyok (miután visszafordult...)ez már aljas dolog azért

mivel ennek nem látom értelmét, csak azt várom, hogy leszokjon

le fog szerintetek ha nem teszek semmit?

2010. aug. 22. 15:16
 9/13 A kérdező kommentje:

vagy: megfogja ezt unni?

nem is értem mire jó ez?hogy mindenkit figyel

mert egy -két szép nőt még megértek

de minden nőt, és még forogva is

és szünet nélkül

nincs olyan ha egyszer mennénk vhova, hogy ez kimaradjon

egyszer sincs.

2010. aug. 22. 15:23
 10/13 anonim ***** válasza:
nem inkább megfordul a lányok után, ha tényleg forog a csajok után, akkor lehet, hogy naprendszerest játszik, lehet, hogy holdkóros XD
2010. aug. 22. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!