Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom 32 évesen forog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 32 évesen forog az utcán a csajok után. Szószerint! Ez mindig így marad szerintetek?

Figyelt kérdés

bárhova bemegyünk, már keresi a szemével ki a legjobb csaj, ha női hangot hall, keresi honnan jön, és még buszon, ha valakit nem tudott megnézni, mert leszállt, szabályosan kitekeredik ültő helyében, hogy megnézze.

nos, ha én gyereket szülök neki, akkor is ez várható én cűgölöm a kicsit, ő meg forog mellettem az utcán? vagy változik ez a férfiakban???

mert komoly kapcs-t tervezünk épp, összeköltözés, gyerek,...

amúgy ha mondom neki ordít, letagadja és én vagyok a féltékeny hárpia.

2010. aug. 22. 13:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

amúgy én kezdem azt hinni, hogy ez beteges

komolyan azon gondolkodom, hogy ez egy berögződés nála

mert komolyan kétlem, hogy lenne értelme minden nőt megnézni

2010. aug. 22. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Basszus, az én pasim teljesen ilyen:S szoval nem csak neked van ilyen barátod:)

de tudom,ez nem vigasz.amugy engem nagyon idegesit,de nem mondtam még neki, ha kocsival megyünk valamerre akkor is állandóan nézegeti a csajokat..,ha sétálunk az utcán,akkor is, de nagyon feltünöen! meg is fordul 1 jobb nő után,és nagyon-nagyon zavar.már szinte folyik a nyála a csajok után.nem tudom mit lehet csinálni az ilyenekkel.legszivesebben én is megmondanám neki h ne bámulja már öket annyira....de sztem ezen nem igazán tudnak változtani.ha nem lennék ott nem zavarna...de ,amugy sztem elég megalázo....legalábbis nekem.

2010. aug. 22. 21:14
 13/13 A kérdező kommentje:

főleg a másik csaj előtt milyen megalázó

az csak röhög a képembe, hogy hi-hi bejövök a pasidnak :)

nem sok intelligens lány van, de volt már olyan, hogy maga a csaj! fordult el a pasim tekintete elől

2010. aug. 23. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!