Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akar? 9napja járok 1 sráccal és ma telefonon felhozta a témát hogy jövö7en szombaton aludjak nálluk és szexelünk egyet de igy mondta szószerint! Bele menjek vagy ne? Egy suliba járunk és nem szeretném ha hiresztelné hogy na megvoltam!
Szerintem felejtsd el a srácot.
Még ki is mondja?
Milyen világot élünk?
Én legfeljebb annyit mondtam volna, hogy aludj nálam, de nem így konkrétan.
Mégha csak a testiségért lennél vele akkor ok., de így jujj.
Én 27vagyok.
Sajnállak kislány! Itt vagy 17 évesen és nem találsz magadnak egy értelmes jó pasit sem.
Az a véleményem, hogy ha te is akarod a szexet akkor tedd meg, de nem feltétlenül vele. Bár némiképp értékelendő az őszintesége, szerintem csak a szex miatt jár veled. Mármint ha téged kívánna személy szerint, és nem csak egy finom puncit, akkor azt másképp adná elő.
Ha te is akarod, akkor is ez így eléggé profán, és a srác nem tűnik ebből kifolyólag valami tapasztaltnak/kifinomultnak.
Én a helyedben jobban megnézném, hogy milyen ember is az a srác. Mellesleg nem mondtad hogy az a 9 nap hogy telt. 2-3 naponta felhívott és találkoztatok kb 5-6x, de csak nyomta a hülyítő szöveget, vagy jól is érezted magad vele?
Én azt mondom, hogy már 1-2 nap után is ágybabújhatsz a fiúkkal, de nem az ilyenekkel, hacsak nem a szex a célod. Bár nem fűznék sok reményt ahhoz, hogy jó lenne vele az ágyban, mivel nem úgy tűnik, hogy sok figyelmet fordított volna rád. Ezt mutatja maga a mód is, amin felkért. Az ágyban sem fog többet figyelni rád, csak a maga dolga érdekli szerintem.
Szerintem jól gondold át!!
Lehet egyeseknél az a menő hogy ágyba bujnak védekezés nélkül de az egyik válaszadó nagyot téved!
Az utolsónak viszont igaza is van!Amugy szakitottam a srácal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!