Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belsőre elég jó a pasi, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belsőre elég jó a pasi, de külsőre nem tetszik, mit tegyek, menjek bele a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem megyek a külsőre, én sem értem a dolgot miért nem akarok vele lenni. Mert elég jól is néz ki, mások is mondták, hogy de jó pasi és mégis, mi bajon vele, de valahogy nem érzem hogy tetszene, nekem nem... Az előző pasim nála kevésbé nézett ki jól, de őbelé szerelmes voltam. Akiről beszélek most, ő rendes, és tetszem is neki, mit tennétek a helyemben? Tudom, hogy nem csalna meg, egyszerűen olyan karakter, jó ember. Lehet összejövök vele, aztán lesz ami lesz.
2011. dec. 10. 21:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnék olyannal lenni, aki külsőre nem tetszik.

De pl. barátnőm volt úgy, hogy nem tudta eldönteni hogy tulajdonképpen bejön neki a gyerek, vagy sem, mert hogy ez nem tetszik az nem tetszik....aztán ahogy ismerkedtek, és lassacskán beleszeretett, már semmi kivetnivalót nem talált benne:)

2011. dec. 10. 21:08
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha megszereted akkor meg fog szépülni. Vagy küldd el egy nagy ruhatár felújításra plázába, és hetente 2 szer látogassa a konditermet is és akkor jobb pasi lesz belőle.
2011. dec. 10. 21:11
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Találkozgassatok továbbra is és majd meglátod, hogy jönnek e az érzelmek vagy sem.
2011. dec. 10. 21:12
 4/19 A kérdező kommentje:
Ismerjük egymást már pár éve, ez kimaradt. Egy időben találkozgattunk, együtt lógtunk, de valahogy nem tudtam rá pasijelöltként tekinteni.
2011. dec. 10. 21:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne hitegesd, ha nem vonzódsz hozzá.
2011. dec. 10. 21:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van erre egy baromi egyszerű "szűrőm". Ha már végképp nem tudom eldönteni, hogy akarok-e az illetőtől valamit vagy se. A szerelemhez ugyebár hozzátartozik a testiség is. Szóval tedd fel magadban a kérdést, hogy le tudnál-e vele feküdni. Ha erre a válasz nem, vagyis annyira nincs meg az az alapvető vonzódás felé, akkor szerintem nincs miről beszélni tovább.

20/L

2011. dec. 10. 21:33
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszi, hát, nem vonz fizikailag :S. De belegondoltam, hogy ki tudja mikor botlok megint rendes pasiba. Tudom, hogy bizos vannak még, cak nem is nagyon tudok eljárni sehova stb, nehezen ismerkedem.
2011. dec. 10. 21:45
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Honnan a brancból tudod, hogy nem tudnál vele lefeküdni. Lehet olyan farka van, hogy állandóan orgazmusod lesz. Amég ki nem próbálod, addig csak látatlanban tudsz dönteni.
2011. dec. 10. 22:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele, mert semmi jó nem fog belőle kisülni, a pasit is csak bolondítanád.
2011. dec. 10. 22:19
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
De milyen gonoszak vagytok ti lányok, így ne menj bele meg úgy ne menj bele. Kívánom tiszta szívemből az ilyen lányoknak, hogy soha ne legyen rendes pasijuk, vagy ha van akkor ahgyja el őket napokon belül. De boldog lennék. Tele van rossindulatű nővel a GYK.
2011. dec. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!