Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belsőre elég jó a pasi, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belsőre elég jó a pasi, de külsőre nem tetszik, mit tegyek, menjek bele a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem megyek a külsőre, én sem értem a dolgot miért nem akarok vele lenni. Mert elég jól is néz ki, mások is mondták, hogy de jó pasi és mégis, mi bajon vele, de valahogy nem érzem hogy tetszene, nekem nem... Az előző pasim nála kevésbé nézett ki jól, de őbelé szerelmes voltam. Akiről beszélek most, ő rendes, és tetszem is neki, mit tennétek a helyemben? Tudom, hogy nem csalna meg, egyszerűen olyan karakter, jó ember. Lehet összejövök vele, aztán lesz ami lesz.
2011. dec. 10. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mióta gonoszság nem kihasználni egy rendes embert?
2011. dec. 10. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez, hogy jön nálam, de egyszerűen el tudom dönteni. Beleképzelem magam a helyzetbe, hogy megcsókol, átölel simogat és hogy ezek a gondolatok bennem jó vagy rossz érzést keltenek. Belegondolok, hogy vágyom-e rá, hogy annyira intim módon közel kerüljünk egymáshoz vagy ez a gondolat inkább taszító számomra. Miért te nem tudod eldönteni, hogy le tudnál-e feküdni egy adott lánnyal mielőtt mondjuk látnád ruha nélkül? Bocs, de úgy értelmeztem, hogy fiú vagy, ha nem jól gondolom akkor elnézést.
2011. dec. 10. 22:29
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen fiú vagyok és nem tudom eldönteni, hogy lefeküdnék-e a lánnyal. Amég le nem fexek vele. Lehet ocsmány heges a lábai, lóg a melle(csak melltartó feszes és megfogja) és még sorolhatnám. amég le nem fexek vele, addig nem tudom, hogy jó lesz-e.
2011. dec. 10. 22:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem rosszindulat csak sztem pont az iylen helyzetekből alakul ki az a rengeteg nem vagyok boldog de nem is hagyom el, mert igaz hogy nem ő a nagy ő, de legalább kedves, aranyos, szeret és tisztel. A kérdező ráadásul írta is, hogy nem sokat jár el szórakozni, nincs lehetősége ismerkedni, szal ki tudja mikor találkozik legközelebb egy ilyen rendes fiúval. Az a baj, hogy az ilyen kevésbé bulizós visszafogottabb lányok, akiknek kicsit nehezebb az ismerkedés, vagy legalábbis kevesebb rá a lehetőségük, szóval nekik kialakul egy ilyen félelem, hogy nem találják meg a párjukat és hajlamosak olyasmibe is belemenni, amibe nem feltétlenül kellene és aztán beleragadni ebbe a kialakult kapcsolatba. És valljuk be, ha a másik oldalt nézzük akkor is jobb ha inkább nem megy bele, amikor azt érzi, hogy nem az igazi a dolog, mintha belemegy, hiteget, ígérget, hiú reményeket ébreszt a benned aztán 1-2-3 hónap múlva rájön, hogy nem megy és lapátra tesz, vagy nem?
2011. dec. 10. 22:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt most értsem úgy, hogy te elméletben minden nővel lefeküdnél aki csak szembejön az utcán, mert addig nem tudod eldönteni, hogy kellene-e? Akkor mi alapján választod, ki hogy kinél kezdeményezel? Vagy mi az ami alapján szelektálsz, mert minden nőhöz csak nem mehetsz oda?
2011. dec. 10. 22:45
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Dehát kérem szépen, ti lányok mindig azt mondjátok, hogy bulikban szórakozóhelyeken, diszkókban nem lehet ismerkedni, max rövid kapcsolatra. itt meg az utolsó azt írja, ha nem jár el a lány dizsibe, akkor nem fog találni olyan pasit aki neki kell. Akkor hogy van ez, mégis ti lányok diszkóban a sok iszákos nagyképű pasi között válogattok és nem a rendes életben az átlagos nem bulizós rendes pasik között?
2011. dec. 10. 22:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azt mondtam, hogy nem fog találni senkit, hanem azt, hogy nyilván kevesebb emberrel találkozik, kevesebb lehetősége van ismerkedni és emiatt kialakulhat benne az, hogy úgy érzi nem kell senkinek és ezért elmegy az első pasival aki normálisnak tűnik, mert nem mer válogatni, nehogy ne jöjjön más. Remélem így érthetőbb. Egyébként én is úgy gondolom, hogy nem egy discóban lehet megtalálni életünk párját.
2011. dec. 10. 22:54
 18/19 Napkiraly ***** válasza:
100%
Elkönyvelted barátként, nem működik a kémia, kész. Nem vonzódsz hozzá, nem fog működni szexuálisan a kapcsolat, meg fogjátok csalni egymást. Keress mást, nem jó ötlet.
2011. dec. 10. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha nincs meg a szikra, akkor nincs értelme.

Esetleg barátkozzatok még, ha nem türelmetlen, hátha átalakulnak az érzések.

2011. dec. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!