Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszeretnék fogyni gyorsan és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszeretnék fogyni gyorsan és hatásosan. A szex tényleg égeti a kalóriákat? Tudtok nekem jó diétát vagy ötleteket adni, hogy fogyhatnék le?

Figyelt kérdés
Régen rengeteget sportoltam és mindég bomba alakom volt, viszont 1éve az iskola miatt abbahagytam és felszedtem vagy 10 kilót. Most, hogy már a combomon stria jelentkezett tényleg elhatároztam, hogy kezdek valamit magammal. Sportolni nagyon szereték ismét, de nincs időm rá. Viszont annyit eszek mint egy bálna.Mert amíg sportoltam ez nem zavart mert mindég ledolgoztam, msot viszont nem megy.. Volt, hogy lefogytam de aztán gyorsan viszajött. Lécci segítsetek!
2012. júl. 10. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

alcachofa delont próbáltad tv shop

Csináld azt amit régen.

2012. júl. 11. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Norbi vagy Rubint Réka videók?
2012. júl. 11. 12:27
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves 9 válaszoló!

Egy átlagos napom : 8-9körül kelek. reggeli . tanulás. 10 fél 11. öszepakolok. letusolok elkészülök az iskolába 11.30 - ebéd (már ha addigra kész, az esetek 90% csak valami szárazat bekapok útközbe, hogy ne legyek roszul a buszon) 12.re odakell érnem a buszálomára, szóval 11:40kor indulnom kell. 12:40től 19:25ig van a tanítás + 40perc mire hazaérek. az már van fél9-háromnegyed9 . Vacsi, tusolás. Alvás ! ENNYI A NAOPM . És ne gyere azza, hogy van időm, mert qrvára nincs, igen külföldön van délutáni váltás. és én 2évig igy járok iskolába, hogy nem reggel hanem du. mék be. az edzések 8-fél9kor kezdődnek, ha még oda is érnék, akkor sem lenne erőm semmire, főleg nem 10-11kor hazavonszolni magam aztán reggel 8-9kor kelni. Úgyhogy nincs időm rá :) SAJNOS! 9évig röpaldbáztam és 4évet fociztam. Most pedig nemcsinálok semmit.

2012. júl. 11. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:

30 perc szerintem bőven elég naponta lefekvés előtt ha kipihented napot?. Vagy mindig siess a buszhoz az is mozgás.

Szerintem gyorsan nem lehet fogyni.

Valami kondi gépet szerezz be otthonra.

2012. júl. 11. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Norbi vagy Rékától kérj tanácsot fészbukkon fent vannak.
2012. júl. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!