Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszeretnék fogyni gyorsan és hatásosan. A szex tényleg égeti a kalóriákat? Tudtok nekem jó diétát vagy ötleteket adni, hogy fogyhatnék le?
alcachofa delont próbáltad tv shop
Csináld azt amit régen.
Kedves 9 válaszoló!
Egy átlagos napom : 8-9körül kelek. reggeli . tanulás. 10 fél 11. öszepakolok. letusolok elkészülök az iskolába 11.30 - ebéd (már ha addigra kész, az esetek 90% csak valami szárazat bekapok útközbe, hogy ne legyek roszul a buszon) 12.re odakell érnem a buszálomára, szóval 11:40kor indulnom kell. 12:40től 19:25ig van a tanítás + 40perc mire hazaérek. az már van fél9-háromnegyed9 . Vacsi, tusolás. Alvás ! ENNYI A NAOPM . És ne gyere azza, hogy van időm, mert qrvára nincs, igen külföldön van délutáni váltás. és én 2évig igy járok iskolába, hogy nem reggel hanem du. mék be. az edzések 8-fél9kor kezdődnek, ha még oda is érnék, akkor sem lenne erőm semmire, főleg nem 10-11kor hazavonszolni magam aztán reggel 8-9kor kelni. Úgyhogy nincs időm rá :) SAJNOS! 9évig röpaldbáztam és 4évet fociztam. Most pedig nemcsinálok semmit.
30 perc szerintem bőven elég naponta lefekvés előtt ha kipihented napot?. Vagy mindig siess a buszhoz az is mozgás.
Szerintem gyorsan nem lehet fogyni.
Valami kondi gépet szerezz be otthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!