Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szóltok ehhez a mérethez?
Figyelt kérdés
18 Cm
Tudom, nem a méret a lényeg, de kíváncsi vagyok hogy úgy mégis mi a helyzet... 18 éves vagyok. Szerintetek?
2012. júl. 10. 18:19
1/10 anonim válasza:
Még törpének sem mennél el, se gnómnak.
2/10 anonim válasza:
Ha 16 cm felett van, akkor jó. Ha 20 cm felett akkor már fájdalmas..
19/L
4/10 anonim válasza:
szerintem ez hülyeség hogy 16cm felett a jó, egyrészt, mindenkinek más, gondolom, szerintem mondjuk 13 felett jó.. és amúgy meg 18 évesen már lehetnél annyira tájékozott, hogy mi az átlagos farokméret hazánkban, és te afölött vagy...
5/10 anonim válasza:
Nagyon rendben van. 16 az átlag, 22 felett fáj (nekem).
24/N
6/10 anonim válasza:
Csak dicsekedni jott ide,mert nem talál puncit,amiben kipróbálhatná.
Egyébként meg minden csajnak más a tesfelépítése,így más okoz nekeik élveuetet.
Van,akinek a kisebb méret a kényelmes,van,akinek a nagyobb.
De ha már méretekrol beszélunk,akkor inkább a vastagság számít.
De hiába van nagy farkad,ha nem tudsz bánni vele.
7/10 anonim válasza:
a legutóbbi pasimnak 21 volt és nem fájt ha tövig nyomta sem ugyh megnyugodhatsz és még nőhet
8/10 anonim válasza:
Szegénykém nem használtad még :/ Szerintem dugj aztán meglátod milyen. utolso jó tág lehetsz belül hosszra is stb. van akinek majd mehet tövig van akinek nem.
9/10 anonim válasza:
nagy a farkad,bár az eszed, az nem sok..ami sokkal lényegesebb...
10/10 anonim válasza:
Nagyobb az farkad, mint az IQ-d!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!