Szex-el mennyit lehet fogyni?
Mennyit és hogyan lehet fogyni a rendszeres(minden másnap) szex-el? Valakinek tapasztalat esetleg? :)
Köszi
:-) érdekes kérdés. Én nem fogytam még a szextől. Pedig volt egy jó félév, amikor naponta 2-3szor is szexeltünk...és nem híztam amikor 4-5napig nem szexeltünk...
Szerintem ha fogyni akarsz inkább menj el futni, edzeni...de szexel is lehet próbálkozni bajod nem lesz tőle :-D
Ha még is sikerül ezzel a módszerrel fogyni tudasd velünk..addig is sok sikert :-D
18/L
Annyi igaz, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy csak heversz, széttett lábbal - vagy te vagy felül, és aktívan mozogsz, végig?
Hogy csak eltűröd az egészet - vagy felhevülsz, kitüzesedsz, esetleg szakad rólad a víz?
A kettő között simán van hússzoros különbség is, kalóriában. Hát még érzésben :-)
nem lehet napi többszörivel se fogyni semennyit, de legalább addig se azon gondolkodsz, hogy fogyni kéne.
tényleg, ha van kivel, minek fogynál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!