Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi vagy csak egy séta? Hogyan csókoljak?
16 éves lány vagyok.Kicsit félek talizni egy pasival.Mindig rászorongok,hiszen nekem ő lenne az első barátom.(focis :P ) Félek belekezdeni egy kapcsolatba,meg attól is hogy ugye ő focizik és mindenki tudja milyenek a focisok. :) (de ezt most hagyjuk,ő teljesen más,vagyis azt állította)
Volt egy 4 napos fesztivál és ott talizni akartunk,megvan a telószáma is meg minden,csak a tali nem jött össze..(úgy merek vele talizni,ha ott a barátnőm,mert vki legalább oldja a hangulatot,ha nekem nem megy,de most én akarok tőle valamit meg a fiú is tőlem.)csak félek elmenni a talira,nem tudom miért..mindeki mondja,nem veszíthetek sokat,meg stb.Csak szorongok nagyon,ezt kéne valahogy legyőznöm.Prsze nekem egyedül kéne mennem,mert még is én akarom megismerni a srácot,meg ő engem,nem tudom,h randi lenne-e vagy nem,bár ő mondta,h találjam ki hol,mikor.
na meg leginkább attól parázok,ha lekap.Most én nem tudom mi lesz a reakcióm,vagy nem tudom,elképzelésem sincs,de nem is gondolok bele,csak félek az első csóktól.
Kérlek tapasztalatok,mindenféle jöhet,csak segítsetek!!!
köszi előre is :( :)
Szerintem is, nem kell oda a barinő.
Kettesben legyetek.......
Valahol el kell kezdened.
Ha a barátnőddel mész komolytalannak fogsz tűnni. Egyedül menj!
Hogy ismerkedtetek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!