Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire örültök, ha egy fiú ismerősötök elhív sétálni?
Figyelt kérdés
Mondjuk csak annyit mond,hogy elvisz valahová,aztán egy nagyon szép helyre visz el. Örülnétek neki? Hogy fogadnátok abban az esetben ha bejön a srác,és hogy ha nem?2012. jún. 6. 11:09
1/4 anonim válasza:
Ha tetszik a fiú, akkor természetesen örülnék és reménykednék, hogy ő is randinak gondolja. Ha nem tetszik akkor finoman céloznék rá, hogy én nem akarok tőle semmit és csak barátilag megyek vele bárhova. Nincs értelme hülyíteni meg hagyni reménykedni.
2/4 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem,hogy megy ez a célozgatás. Honnan tudhatom,h csak barátként jön velem bárhová is?
2012. jún. 6. 11:36
3/4 anonim válasza:
Ezt sajna a pasiknál sem lehet mindig tudni...Meg kellene beszélni időben h ki mit akar a másiktól, és akkor senkinek nem fog fájni a végén. Tudom, hogy ez elég lehetetlen dolog, de jó lenne ha így lenne. :D
4/4 anonim válasza:
Ha a lánynak bejössz akkor odafigyel rád és kicsit zavarban van. Ha csak barátként gondol rád akkor viszont sokkal lazábban beszél. Legalábbis velem így van. És igen én nagyon örültem neki amikor a pasim elhívott sétálni, mert a vége felé bevallotta, hogy régóta tetszem neki, és összejöttünk. :) Nagyon szeretem és jó emlékeim vannak a sétálásról, és ha szeret az a lány akkor örülni fog annak, hogy nem moziba hívtad ahol bámuljátok a filmet és olyan mintha nem is együtt lennétek, hanem sétálni ahol megismerhet. :) Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!