Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S tudom hogy szemét kérdés de hogy csábithatnék el egy családos embert?
Szerintem túlságosan nem kell megerőltetned magad, ha már bevallotta, hogy szexet akar, tehát akkor add meg neki, amit szeretne, aztán ha úgy alakul, akkor még lehet több is a dologból.
Itt annyira pattognak, hogy így szemét vagy, meg úgy ribanc vagy... tudod, én nem ítéllek el, mert sosem tudhatom, hogy milyen helyzetbe jutok majd.. már így is sok minden át kellett élnem, amiről korábban azt gondoltam, hogy velem ilyen tutira nem történhet... Ezért azt mondom, hogy ha mindketten akarjátok, akkor ragadd meg az alkalmat, nyilván az ő párjáért fájjon az ő feje, te azt gondold át, hogy meg tudod-e tenni a saját pároddal ezt és ha kiderül, akkor fel tudod-e vállalni a következményeket.
Bátor vagy, hogy meg merted kérdezni, mert ezzel te is láthatod, hogy milyen indulatokat váltottál ki egyes emberekből. Amik egyébként egy normális világban normális körülmények között érthetőek és logikusak is, viszont manapság egyáltalán nem ilyen normális világot élünk. Csak ezt nem ismerik el az emberek, sok ilyen kimondatlan dolog van, amit te is feszegetsz, amik attól, hogy leplezzük őket, még megvannak, csak mindenki játssza itt a szentet még mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!