Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket milyen gyakran szólítanak le a fiúk?
köszönöm amúgy a válaszokat:)
utolsó: ne add fel,nem mindenki bunkó
Az a baj,hogy nem elég eros a szexuális kisugárzásod.
A pasik látják rajtad,hogy kapható vagy dolgokra,akár már a mozdulataid is árulkodóak lehetnek.
Én mindig bujaságot sugárzom,ezért sokszor nem is vesznek komolyan a férfiak,csak dugásra kellek nekik.
Ha például bemegyek egy bárba vagy bárhová,szinte biztos,hogy lesz olyan,aki kikezd velem.
Az utcán meg folyton olyan szoveggel jonnek,hogy: Szia szivem,haza kísérhetlek,meg hasonlók.
18L
Utóbbi egy évben folyton..
tegnap is leugrottam egy boltba..boltba menet a járdán szembejövő srác odaszólt: Szia, te lány!...mentem tovább..boltból kijövet megint a járdán jött velem szembe 2 srác és néztem, hogy magyaráznak és közben rám néz mind2..gondoltam, is , hogy kicsit sem bunkó..aztán odaszólt az egyik félénken, hogy: Szia!...aztán elhaladtunk egymás mellett...bementem a piacra majd mikor kijöttem onnan megint odaszólt egy srác (a változatosság kedvéért) hogy : Szia, te lány!...és megint szépen lassan elmentem mellettük..ilyenkor csak rájuk nézek és nézem a "szándékot"...többnyire csak elröhögnek rajta, hogy ők milyen jófejek és merészek..
Engem ez idegesít..és még huszon éves sem vagyok ráadásul nem öltözködök k*rvásan, kirívóan, nem hordok szoknyát sem és csöndesebb lány vagyok smink nélkül.
Szóval nem tudom, hogy ezek ellenére mit látnak bennem, vagy miért látnak "könnyebb prédának" hogy folyton ez van, de nem lenne ellenemre ha megkímélnének az ilyen élményektől:/ :)
16/L
22/F és soha nem szólítottam le senkit.
Fb-on írtam rá vagy 30-40 lányra az utóbbi 2 hétben, mert elegem lett és 2 elutasított, 1 meg hetente ír (semmi értelme).
Volt értelme? Nem. Jobb volna, ha személyesen faképnél hagynának? Nem.
Ezért inkább hanyagolom a dolgot.
Nem fb-n kell csajt szerezni.
Honnan tudod,hogy nem fog sikerulni,ha meg sem próbálod.
Az a bajod,hogy gátlásos vagy és félsz mindenktol,még saját magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!