Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő ha egy lány gyakran váltogatja a partnereit?
Figyelt kérdés
Én gyakran vagyok egy éjszakás kalandban és mindig leribancoznak, bezzeg ha a fiúk csinálják ezt ők a nagy királyok...2012. júl. 7. 19:58
1/35 anonim válasza:
Miért? Szerinted mi vagy, ha bárki használhat bármikor? Nem is értem miért vagy felháborodva.
2/35 anonim válasza:
Tudod a kulcs és a zár hasonlat. Milyen zár az amit minden kulcs kinyit?:D És milyen kulcs az, ami minden zárat kinyit? Érzed a különbséget?
3/35 A kérdező kommentje:
uncsi a kulcsos cucc
2012. júl. 7. 20:03
4/35 anonim válasza:
*ásít*
A fiúk sem királyok, téves kiindulópont, jogtalan felháborodás.
5/35 anonim válasza:
Nem baj, hogy te is királycsináló vagy, szükség van ilyen lányokra is! :-)
6/35 anonim válasza:
Lehet, hogy uncsi, de így van. Hogy nevezzenek, ha mindenki azt csinál veled amit akar? Ne legyél felháborodva. Rib@nc vagy és kész.
7/35 anonim válasza:
ha a kapcsolataid tudják ezt, akkor nem árulsz zsákbamacskát...
a kérdés, hogy amikor PÁRT keresel, akkor mi lesz annak a fiúnak a véleménye? bár, ha normális, és nem előítéletes, akkor TÉGED fog szeretni, és nem a híred.
8/35 anonim válasza:
azért az egy k.urva jó faragó amelyik minden ceruzát kifarag..nemde?..:D
9/35 A kérdező kommentje:
nincs hírem diszkrét vagyok
2012. júl. 7. 20:11
10/35 anonim válasza:
diszkrét k.urva.. hmm ismerős vagy nekem hallod-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!