Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Lány fut a fiú után". Ez tényleg elítélendő?
Rengeteg csaj ezen rágja magát, de van megoldás. ne azzal menj oda konkrétan: szeva tetszel járnál velem?
hanem inkább adj félreérthetetlen jeleket, legyél csábos, vedd le a lábáról, és akkor neki is derengeni fog valami, rá fog jönni hogy tetszel neki, és kezdeményez. szóval: mosolyogj, libbentsd a hajad, és kacsints, gondolom érted :) hajrá, hajrá! győznek a csajok, szúrkolod neked!
És mit csináljak? :)
Egy munkahelyen dolgozunk, de szinte mindig más beosztásban. A múlthéten nem találkoztunk, ma véletlenül igen, azt hiszem holnap is fogunk, és legközelebb majd csak szeptember végén. Addig nem akarok várni, mert már így is megőrülök ettől hogy van-e esélyem, vagy nincs...
De hallottam, hogy egy haverjával beszélt telefonon, és ezt mondta: "Nem, 3 fiú volt, nem volt szerencsém majd legközelebb" Akkor lehet van neki valami lány aki tetszik, vagy csajozni akar?
Én az ilyen "jel" olvasásból annyira nem vagyok jó :D
Az biztos, hogy kedvel engem: kérdezte hogy vagyok, mi újság velem. Mondta hogy szurkol a vizsgám miatt. Zavarban van a jelenlétemben, meg még sok olyan apró dolog van amiből gondolhatnám hogy talán lenne nála esélyem, de mi van ha csak beképzelem.
Akkor az úgy nem gáz ha megkérdezem, hogy lenne-e kedve találkozni munkán kívül? Csak tényleg elbizonytalanított ez a "3 fiú volt, nem volt szerencsém" dolog. Mi van ha rám nem úgy tekint mint akinek lenne nála esélye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!