Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő dolog az apakomplexus? Mit gondoltok erről?
mit akar pl 1 15 éves 1 20+ tól ?:D mit várhat tőle ő már dolgozik vagy egyetemista stb egész másképp látja a világot mint 1 kis pisis nem baj az ha bejönnek neki de sztem úgyse lesz tartós ..
19F
Szerintem ez valamilyen szinten egy betegség, amin nincs semmi vicces, talán egy pszichológus segíthet.
Az még nem baj ha egy lány pár évvel idősebb fiúkra bukik, csak az, ha a pasija már szinte valóban akár az apja is lehetne.
sztem nem számít apakomplexusnak ha 1 -15 éves csaj szerelmes 20+ éve fiúba...
ez inkább csak a korral járó éretlenségre vezethető vissza szerintem, irónikus hogy közben meg ők éretlenezik le a korosztályuk csávóit...:P
Szerintem mindenki azt szeresse, akit szeretni akar, kortól függetlenül. Az ősember sem volt leszólva emiatt. Most ha én egy 40 éves nőt szeretnék, az miért lenne baj?
17/F
mert hülyén nézne ki de valszeg 1 40 éves nő nem tudna rá venni téged 17 éves fejjel olyasmire amit te nem igazán akarsz [főleg h nyilván akarnád :D ha jól karban tartott én is nyomnám mint a gázpedált]
igen nem apa komplexus ha 20+ [20-30 körüli ] csávóval akar járni de a kérdező nyilván nem a vén fszikra gondolt mivel az azokra bukó csajok azért nem akkora réteg sztem :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!