Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy félelem a csóktól?
sok olyan lány van (12-13 évesek főleg) akiknek ilyen problémájuk van: jaj a pasim meg akar csókolni de félek hogy elrontom, hogyan kell csókolózni? jaj nagyon félek...
én amikor ennyi idős voltam, nem féltem az első csóktól. soha! még a szextől sem!
mégis miért féltek?
meg még egy kérdés: hogy lehet, hogy jártok, de nem csókolóztatok még? nekem eddig az összes barátommal az első csóktól számítottuk a járást :)
16/L
Hát szerintem 12-13 évesen nem is kell még félni tőle, mert akkor még nem kellenek ilyen dolgok egy gyerek életébe...
Jobb ha játszik a játékaival, semmi több ... :S:S
19/L
Én se értem az ilyen kérdések jó részét :D Nem lehet elrontani :) Lehet hogy becsúszik kisebb bénázás, de akkor sincs semmi, majd gyakorolnak :P Csak ezt nem fogják fel :D
Bár 12-13 évesen nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkozni, de sokan még 16 évesen is be vannak tojva a csóktól :D :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!