Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy ne féltsen?
Nyaranta a német hadseregnél dolgozom a fegyverkezésnél, imádom ezt csinálni, és értek is hozzá, viszont a lány, akit mindennél jobban szeretek (még nem járunk, de már nagyon alakul), nagyon nem nézi ezt jó szemmel. Kért már párszor, hogy hagyjam abba, mert nagyon félt, hogy bajom lesz, de tényleg ez az egyetlen dolog, amiben igazán jó vagyok, és nem akarom abbahagyni, mert nem olyan veszélyes, mint ahogyan gondolja. Imádom őt, de ez a dolog már komolyan az életem része, képtelen lennék abbahagyni. Hogyan magyarázzam meg neki, hogy nincs miért aggódnia? Úgy, hogy meg is nyugodjon?
19/F
ebben a stádiumban szerintem ne hagyd abba a munkádat.
Egyrészt lehet, hogy pár év és vége lesz, de ha örök szerelemről van szó, akkor is mindig bánni fogod, hogy abbahagytad azt, amit szerettél csinálni és amiben érzed, hogy jó vagy
Vidd ki magaddal, és mutasd meg, hogy nem is olyan veszélyes.
Mármint ha oda be lehet menni vagy nem tudom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!