Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jót csináltok ma este a párotokkal?
Sziasztok!
Bocsi a kicsit semmit mondó kérdésért, csak gondoltam felteszem had' irigykedjek. :-(. 32/L vagyok. Mi elvileg ma romantikáznánk egy jó nagyot de a férjecském még mindig bent van a munkahelyen. :-( Én meg egyedül itthon, és még az eső is esik. :-( Nagyon hiányzik, úgy odabújnék most hozzá, de szerintem még egy jó órát várnom kell vele. :-(
Ti csináltok valami kellemeset?
19:35
Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek:-)
A kérdezőnek:
Én semmit, mivel nincs senkim.
Na hát ezek alapján a hozzászólások alapján nemhogy irigykednem kéne de még én jól állok azzal, hogy remélhetőleg este 9 felé hazaesik. :-)
De akkor is rossz. :-( Tegnap sem láttuk egymást csak fél órára, elaludtam mire hazaért. A puszival felébresztett aztán fél óra múlva megint aludtam. Ma meg abszolút nem láttuk még egymást, amikor én elmentem még aludt.
Jó neked,hogy "csak" 1 óra múlva látod,én még várhatok rá jövő hétvégéig,mert dolgozik:(
Úgyhogy este biztos "sűrű" programom lesz:)
hát én is még egy darabig egyedül leszek itthon:-(
A vőlegényem dolgozik és Kb 11 felé ér haza,de hajnalba nyaralni indulunk,így még egy gyors "aktion"belefér:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!